2777
2789
عنوان

شوهرم انگشتشم تکون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 64 پست

خودتم شلخته ای، نه بخاطر وضعیت خونه ت، بخاطر اینکه بچه هاتم درست تربیت نکردی. میتونستی حداقل عین باباشون تربیتشون نکنی. پس خودتم مقصری

کسیو میشناسم با شرایط شما، پسراشو برعکس باباش بار آورد الان خودش دست ب سیاه و سفید نمیزنه

نمی کنن حتی با پسر 7 ساله م چنددبار به حالت بازی و مسابقه گفتم بیا جمع کنیم یکی دو بار انجام داد بعد ...

اخه نباید بگی بازی باید از اول موظفشون کنی که باید اینکارو کنی وگرنه از بازی خبری نیست

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والازن برای همچین مردهایی نباید بچه بیاره

آره والا خریت کردم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
نمی کنن حتی با پسر 7 ساله م چنددبار به حالت بازی و مسابقه گفتم بیا جمع کنیم یکی دو بار انجام داد بعد ...

بگو اگ جمع نکنی نمیتونی وسایلاتو بیاری بازی کنی

من ی جن روز اسباب بازیارو جم کردم گفتم نمیتونم جم کنم خسته میشم خونه انگار بازرار شامه

بعد پسرم گف مامان اجازه بده اسباب بازیارو بیارم خودم جم میکنم منم اجازه دادم الان دیگ‌خودش جم میکنه

اکثرا همینن مدیریت کن حداقل خیلی شلوغ نباشه

همش اسباب بازی و چیزاییه که سریع جمع میشه کثیفی عمقی نیست ولی مدام در حال ریخت و پاشن

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
به بچه دو سال و هفت ساله چه جور یاد بده. حالا هفت ساله گاهی میفهمه دو ساله که عمرا نمیفهمه

من خواهرزادم سه ساله بود همه چیو برمیداشت ادم نباید هی بگه چون بچه ان نمیفهمن اتفاقا بچه ها خیلی باهوشن هرکاری بگی انجام میدن

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

بگو اگ جمع نکنی نمیتونی وسایلاتو بیاری بازی کنیمن ی جن روز اسباب بازیارو جم کردم گفتم نمیتونم جم کنم ...

باید محروم شن چن روز تا قدر بدونن ۷ سالشه الان یاد نگیره د‌یاد نمیگیره

حرفاش درد داره واسه آدم بعدشم همش میپرسه چرا فلان چرا بهمان چیکار میکردی از صبح و... منتظره جوابش می ...

البته بچه هاتو تربیت کن خرابکاری نکنن 

ولی نشنیده بگیر کاملا 

بگو مگه من از تو میپرسم میری سر کار چکار می کنی؟ هر کی یه توانی داره، تو توی پول دراوردن من توی خونه داری 

هرجورشده باید تشویقش کنی کمک کنه. اول صداش کن جوری که فکر کنه پهلوون و اگه نیاد تو نمیتونی اون کار ر ...

چند ماهیه دیسکش بیرون زده حتی بچه رو بغل نکرده اصلا کار نمیکنه منم ازش کار سنگین نمیخوام که کمردرد بشه ولی یع لیوان که میتونه آب بکشه😑

به نظرم بهتره بیشتر از اینکه نگران شوهرت باشی وقتتو بذار واسه بچه هات که عادت کنن از سن کم مسئولیت پذیر باشن کارهاشون رو خودشون انجام بدن اینجور پسرا تا مجردن مادرشون و بعد از ازدواج زن شون رو بيچاره میکنن 

همینا رو به خودش بگوولی نه با دعوابا لحن درستبگو بچه ها کوچیکن از پس کارها برنمیام

صدبار گفتم میگه بهونه نیار سرت تو گوشیه و فلان در صورتیکه من بیشتر آخر شبا که میخوابن گوشی برمیدارم در طول روز زیاد استفاده نمی کنم

سلام عزیزم تنها نیستی منم همینه زندگیم البته پسر دارا بیشتر اذیتن

بخدا دو تا زلزله تو خونه ی منن

بازم همه اینابه خودت نگاه میکنه تمامی اسباب بزی های اضافب روجمع کن فقط چندقلم بزار 3یا4تا دعواشون کن جمع کنن منم 3تابچه شلوغ دارم شاغلم شوهرمم انگشتشوتکون نیمده ولی صبح ساعت 6بیدارمیشم تا9تمیزکاری چای صبحونه ناهادم میزارم میام سالن تا 12 میرم خونه فقط برنامه ریزداشته باش

نکته ی دومم اینوه بمحض اینکه جایی کثیف میشه همون دقیقه جمع کن. اگر ظرف نشسته میشه سریع بشور نزار زیاد بشه

بعد هر اشپزی یه دستمال رو گاز بکش ک زیاد کثیف نشه

لباسی چیزی تو خونه نباشه.سریع جمع کن

اصلااا بهیییچ وجه نزار کارات رو هم انباشته بشه.اگر همون موقع مرتب کنی هیچوقت کارات سنگین نمیشه.

برای جارو و مابقی کارا هم ک همونطور ک گفتم کمکی بگیر