2777
2789
عنوان

باز هم خیانت

225 بازدید | 15 پست

سلام. خانمها خانواده من شهر لیگه زندگی می کنن و من حال که بچم مدرسه رو شده فقط تابستونا میام. پارسال همسرم میگفت برو زیاد بمون بچه اونجارو خیلی دوست داره و تو سنی هست که اینا براش خاطره می شه...منم میام اخر هفته و تعطیلات. دو ماه پیش به گوشم رسیده که پیش یک زن و شوهر که دوست دانشگاهمونن گفته وقتی زنم نیست من با یکی هستم...و اون زن_زن دوستش. همون دوست مشترک_ گفت که حدودا تو عید کات کرده شوهرم اون رابطه رو چون شرایط کاریش به هم ریخته. زن دوستمون پیش همسایه روبروییش اینو میگه. چون یکبار که من نبودم و سوهرم خونه اون زن و شوهر بوده این همسایه میگه این مرده انگار میشنگه و اونم میگه آره و براش تهریف میکنه. حالا اوت همسایه با همسایه من دوسته و خبرو بهم گفت. من از شوهرم پرسیدم تو شماره فلانی یعنی زن دوستمون رو داری؟ گفت نه. ...خلاصه. سابقه خیانت هم داره. امسال بچم گفت بریم شهرستان دوباره مقاومت کردم. شوهرم باز گیر داد که برو و بچه گناه داره. من بعد شنیدن این حرف کل زندگیمونو مرور کردم و الان حس خلصی بهش ندارم. فقط کاش می تونستم مچش رو بگیرم چون خیلییی پررو هست. نظرتون چیه؟ برم از زن دوستمون بپرسم؟ حس می کنم با شوهرم جیک و پوکی داره و نمیگه. فکر می کنید این حرف واقعیت داره که شوهرم گفته با یکی بودم....

سلام برو شهرستان بچتو بزار پیش خانوادت بدون اطلاع برگرد خونت ببین چه خبره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت مالی آت چطورع،؟

اگه میتونی یه میکروفون تو ماشین یا خونه کار بزار بعد برو اینجوری میتونی هروقت قرار داشتن با مامور بریزی رو سرشون طلاق تو هم بگیری یا نگرفتی 

بمون زجرش بده نزار مثل من آب بشی

اگر قصد طلاق نداری دنبالش نکن.رو نکن که میدونی چون با رو کردن تو چیزی بهتر نمیشه ممکنه بدتر هم بشه

عزیزم لازم باشه به طلاق هم فکر می کنم. به شدت خودشیفته ست و همیشه من رو مقصر احساسات بدش می دونه. باید تکلیفم با خودم مشخص شه

وضعیت مالی آت چطورع،؟اگه میتونی یه میکروفون تو ماشین یا خونه کار بزار بعد برو اینجوری میتونی هروقت ق ...

شنود گذاشتم ولی شارژ میخواد هر چند ساعت. دادم زن هنسایه شارژ کنه که اونم گفت شوهرت پیدا کرده نیست. راست یا دروغ. بیشتر با مترو میره سر کار.زن دوستمون گفته که قعلا کات کرده شرایط کاریش خوب نیست. برم از زنه بخوام داستانو بگه؟ که شوهرم چی گفته بهش؟ اگه بگه البته...

شنود گذاشتم ولی شارژ میخواد هر چند ساعت. دادم زن هنسایه شارژ کنه که اونم گفت شوهرت پیدا کرده نیست. ر ...

تو چه دل خوشی داری به زن همسایه گفتی 

چنین چیز هایی رو به هیچکس نباید بگی 

بعدش اون ترسیده شوهرت بفهمه براش دردسر بشه 

بعدشم از اون زن هیچی نپرس چون میزنه زیرش تو رو آدم بده نشون میده 

عزیزم لازم باشه به طلاق هم فکر می کنم. به شدت خودشیفته ست و همیشه من رو مقصر احساسات بدش می دونه. با ...

درکت میکنم چون آدم این مدلی دیدم.به هزار دروغ و تهمت هم شده متوسل میشن تا بگن تو مقصری حتی واقعیتها رو عوض میکنن