2789
عنوان

کیا بچه ندارن

1 بازدید | 90 پست

تورو خدا اونایی ک اعصاب ندارن بچه به دنیا نیارین .خیلی سخته خیلللی 😭😭😭😭افسردگی شدید داشتم ولی الان دیگه با این بچم کاملا دیوونه و روانی شدم .ازس متنفرم .بچه خیلی اذیت میکنه انرژی زیادی رو از آدم میگیره..خسته ام خسته 😭😭😭دبگه کم آوردم.....کیا بچه ی ۴ساله دارن میشه بیاین

من بچه ندارم ولی هرچقدرم بچم اذیتم کنه دوسس دارم و بهش عشق میورزم

ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسر دو سال و نیم دارم. شیطون و لجباز هست. گاهی عصبانی میشم. ولی اصلا در اوج عصبانیتم نمیگم ازش متنفرم. مطمئنم تو ام متنفر نیستی. فقط خسته ای. اون لحظه که از دستش عصبانی میشی نگاه به دستای کوچولو و چشمای مظلومش بکن.

من یه دونه بچه ده ساله دارم و افسردگی شدیدددد. دلم براش میسوزه که هم تنهاست و هم یه مامان بی انگیزه و بی انرژی و بی حوصله داره .واقعا ادم یا باید اصلا نیاره یا دو تا رو بیاره. یا همون یه دونه کلی دوست ورفیق داشته باشه و سرش گرم باشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...