2777
2789
عنوان

یه فیلمِ طنز بگید که غمِ فیلم بی بدنو بشوره ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست
اهان یکش عااالی بودماام گول خوردیمرفتیم ۲رو دیدیم حال بهم زن بود افتضاح بود نمیدونم اصلا چراساختن دو ...

تجربه ثابت کرده فصل دوم و سوم سریالا و دو و سه سینمایی ها، یک دهم جذابیت فیلم یا سریال اولو نداره 

حداقلش من ندیدم 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

اره بابا ازاول تااخر فیلم یه خنده هم نگرف همش زنه درحال کتک زدن شوهرش بود اونم فرارمیکردبدون هیچ متن ...

آخی عزیزم. اشکال نداره. مهم همون دورهمی فیلم دیدنه. چه کار خوبی کردین پدرتونم بردین🥰

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سن پطرزبورگ خوبه اگه ندیدی ولی قدیمیه

ندیدم

ممنونم ازت 🤍 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

رئالی شو سرگیجه فصل اولش عااالی بود

مرسی عزیزم 🤍

آخی عزیزم. اشکال نداره. مهم همون دورهمی فیلم دیدنه. چه کار خوبی کردین پدرتونم بردین🥰

اره عوضش یکم خاطراتش زنده شد دربارع دختر فراری دادن و اینا بود ازروستا😅میخام بگم بازم بریم ولی یه فیلم خوبتر

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
یعنی قبلش نمیدونستی اعصاب خوردیه؟!تعریفشو کردن گفتن فیلم بدیه بد شما رفتی دیدی!

چرا دعوا داری حالا دختر خوب؟ 

متشکرم عزیزم🤍

خواهش میکنم گلی 💚

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
چقدر سلیقه ات شبیه منهخجالت نکش بنظرم رقیب ندارهبالای ۱۰ بار دیدمشولی فیلمایی مثل شهر هرت و فسیل و ا ...

منم یذره از فسیل و تگزاس ۱ رو دیدم

مارمولک هم دیده بودم قبلا 

و مطرب 

بنظرم اصلا جالب نیومدن

اعاصبمو خورد کردی چون

نه عزیزم اعصابت از جای دیگه خورد بود 

اومدی تو مجازی که مثلا آروم بشی ولی تو ذهنت دنبال بهونه بودی برای اینکه عصبانیتتو بریزی بیرون

امیدوارم اعصابت آروم بشه

اره عوضش یکم خاطراتش زنده شد دربارع دختر فراری دادن و اینا بود ازروستا😅میخام بگم بازم بریم ولی یه ف ...

قدیما چقدر دختر فراری دادن تو روستاها، باب بوده🤣🤣🤣🤣

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟