2777
2789
عنوان

یه فیلمِ طنز بگید که غمِ فیلم بی بدنو بشوره ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست
درود به شرفت که هکسره رو رعایت می‌کنیو نوشتی غم فیلم و ننوشتی غمه فیلم

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکازیون چن قسمت دیدم عالیییی بود اما یادم نیس فحش توش بود یا نه.سریاله

ممنونم🤍

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

خجالت نکش ک بامزه نبودافتاب پرست و هزار پا وتگزاس وفسیل اینا هستن

خجالت نکش یکی از بهترین و بامزه ترین طنزایی بود که دیدم. البته هنوز خجالت نکش ۲ رو ندیذم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

تگزاس ۱ ،۲ هم قشنگ بود

خوب بد جلف 

رستوران ترنج 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خجالت نکش یکی از بهترین و بامزه ترین طنزایی بود که دیدم. البته هنوز خجالت نکش ۲ رو ندیذم

اهان یکش عااالی بود

ماام گول خوردیم

رفتیم ۲رو دیدیم حال بهم زن بود افتضاح بود نمیدونم اصلا چراساختن دوشو

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
مجبوری بشینی از این فیلم ها دری وری ببینی؟! وقتتو از سر راه اوردی؟

خیلی وقت بود فیلم ندیده بودم

انقدر همه جا تعریفشو کردن گفتم ببینم واقعا تعریفیه یا نه

حالم گرفته شد

هزار پا ۱ و ۲نهنگ عنبر ۱ و۲

ممنونم 🤍 

هتل خیلی خنده داره با سال گربه

ممنون عزیزم🤍

اهان یکش عااالی بودماام گول خوردیمرفتیم ۲رو دیدیم حال بهم زن بود افتضاح بود نمیدونم اصلا چراساختن دو ...

جدی؟؟؟؟ چقدر حیف

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ویلای ساحلیو سریال اوکازیوندرحال حاضر، اینا به ذهنم رسید

متشکرم 🤍