2777
2789
براچی؟

واقعا دیگه خسته شدم من خودم به تنهایی روی پاهام وایسادم با ماهی یه تومن کار خودمو راه انداختم چند بار خوردم زمین دوباره شروع کردم . 

فقط یه بار از مامانم خواستم واسم وام بگیر گرفت ۳۰ تومن اونم ماهی ۶۰۰ قسطشو میداد شهریور وامو واسم گرفت. منم چون خانوادم وضعشون خوب نیست ماهی دو تومن کمک مامانم میکردم . بعد از ماه پیش تلوزیون سوخت و یخچال سوخت مامانم میخواست بخره چون پیش قسط نداشت من ۲۰ تومن دادم

بعد گفتم مامانم من دیگه نمیتونم ماهی ۲ تومن بدم ۲۰ تومن بهت دادم . الان هم خودم ماهی ۱۲ تومن دارم قسط میدم دیگه نمیرسم 

بعد بر میگرده بهم میگه از اریشگاه رفتنت و خریدات کم کم انشاله ۳۰ میلیون حرومت و انشالله خیر نبینی . انشالله برکت از کسب و کارت بره مگه من چه گناهی کردم که باید اینجوری نفرینم کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا دیگه خسته شدم من خودم به تنهایی روی پاهام وایسادم با ماهی یه تومن کار خودمو راه انداختم چند با ...

من یه شکلی از این اتفاق رو تجربش کردم

منم کار میکردم و خانوادم کاملا انتظار داشتن بهشون کمک کنم. 

اصلا درکشون نمیکردم 

تا اینکه ازدواج کردم. دیدم زندگی چقدر سخته. بی پولی چقدر میتونه سخت باشه. و دیدم خانوادم وقتی از لحاظ مالی اکی شدن صدها برابر اون پولی که اون زمان ازم اتتظار داشتن رو بی منت بهم میدادن 

گلم زندگی سخته 

الان با تمام این تفاسیر حالا که بزرگ شدم و بچه دارم .آرزو داشتم انقدر دارا بودم که بی حساب به پای مادر پدرم میریختم

واقعا دیگه خسته شدم من خودم به تنهایی روی پاهام وایسادم با ماهی یه تومن کار خودمو راه انداختم چند با ...

🤣🤣به دل نگیرین پدر ومادرا خیلی مهربونن دوست ندارن خار تو پای بچشون  بره اصلا تا حالا دیدین دو تا بچه کوچیک  دعوا میکنن  مادر اونی که کتک خورده میاد خودشم  دوباره اونو میزنه  این واکنش دوست داشتن زیادیه چون نمیتونه اون بچه ای رو که بچشون زده بزنه حرصش میگیره واون لحظه  ذهنش بهم میریزه وبچه خودشو تنبیه میکنه  شک نکنید مادر شما هم چون گرفتاره  وکاری از دستش برنمیاد که کمک شما کنه تا شما کمتر اذیت بشین وخوشحال باشین  واوضاع شمارو میبینه واسه همین از کنترل خارج میشه مستاصل میشه  و واکنش  بر علیه خودتون میشه ظاهرا هنوز ازدواج نکردین انشالله ازدواج کردین ومادر شدین حرفامو بهتر درک میکنین ومیفهمین مادرتون چون نمیتونه آرامش وآسایش شما رو ایجاد کنه چقدر مجبوره تو خودش بریزه  وعذاب بکشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .