2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم‌..قربونت برم..نمیدونم الان تو چه حالی هستی و تو چه موقعیتی قرار داری ولی میتونم بهت قول میدم 

خدا برات جوری میچینه که حتی فکرش رو نکنی..

برات انقدر خوب میچینه که چندسال دیگه اصلا یادت نمیاد که چه مشکلی برات پیش اومده و تو چه موقعیتی چند سال پیش قرار داشتی 

بهت قول میدم 

خدا هرگز بنده ایی رو لنگ نمیزاره...

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

چند ماه پیش بود

من و بچه ام توی خونه تنها بودیم

یه دفعه صدای بلندی رو شنیدیم

از پنجره نگاه کردم

دختر همسایه که خیییلی زیبا بود،  خودش رو از پشت بام پرت کرد

مادرش تنها توی خونه بود

اون هم صدا رو شنید و اومد توی حیاط 

وقتی صورت داغون و از غرق خون دخترش رو دید 

انگار که اون هم مرد. بدون کفش تمام کوچه رو میدویید و داد میزد آمبولانس خبر کنید‌. خودش رو میزد وقتی داشت تن دخترش رو جلوی چشمش میدید.

دختر دو روز با درد زیادی توی بیمارستان زنده موند 

ولی آخر از دنیا رفت 

حالا جلوی چشم ما خانواده ای بودن که با رفتن دخترشون دااااااااغون شدن. یک ماه شد همچنان عزاداری میکردن 

مادرش رو دیگه نمیشد شناخت. همیشه بی حال و شکسته. 

انقدر جو ساختمون بد شده بود که افراد مسن بچه ها برای چند روزی از ساختمون رفتن.

آخر هم مادر و پدر بعد چند ماه از این محل رفتن

داغش موند به دل خانوادش 

تا حدی که مادرش قبول نمیکرد گل و بنر و اعلامیه به جایی وصل باشه. همه بنرها و اعلامیه ها رو میکند

نمیخواست قبول کنه

همیشه با خودم میگم آخه به چه دلیلی به چه قیمتی این کار رو کرد

هیچ چیز ارزش خودکشی رو نداره

معلومه میترسی چون اونایی به خودکشی فکر میکنن که ضعیفن جرات رویارویی با مشکلاتو ندارن راحله همه مشکلاتو خودکشی میبینن  

یکم به خودتون بیاید  یکم زندگی کنید  امشب اگه سیر باشی میگذره  واگه گشنه هم باشی میگذره وچند روز دیگه اصلا یادت نمییاد که امشب گشنه بودی یا سیر بقیه مشکلات وگرفتاری ها هم همینجورن  میخوام بگم که زندگی رو تو هر شرایطی هم که باشی اگه سخت وثاقت فرسا وبی انگیزه  بهش نگاه کنی باعث میشه هر روزت مزخرف تر از دیروز بشه چون در واقع از قبل این مدل زندگی رو برنامه ریزی کردی واگر هم نگاه قشنگی بهش نگاه کنی  مثلا هر رو. صبح زود پاشی حتی اگه کاری هم نداشته باشی بگی امروز چه روز زیبا وخوبی مطمئنا اون روز زیبا وخوب میشه چون برنامه ریزی میکنی که خوب باشه وبه کائنات دستور میدی که روزتون خوب بسازه. انشاالله که با دید زیباتر وآسون تری به زندگی نگاه کنی  واز زنده بودن حتی در اوج نداری وگرفتاری لذت  ببری چون این حق هر انسانیه انشاالله  که توفیق سلامتی داشته باشی زیرا که جز سلامتی بقییه گزینه ها تو زندگی گذرا هستن  به امید روز های خوب وقشنگی برا شما همگی دعا میکنیم .

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
معلومه میترسی چون اونایی به خودکشی فکر میکنن که ضعیفن جرات رویارویی با مشکلاتو ندارن راحله همه مشکلا ...

واقعا دیگه خسته شدم من خودم به تنهایی روی پاهام وایسادم با ماهی یه تومن کار خودمو راه انداختم چند بار خوردم زمین  دوباره شروع کردم . 

فقط یه بار از مامانم خواستم واسم وام بگیر گرفت ۳۰ تومن اونم ماهی ۶۰۰ قسطشو میداد شهریور وامو واسم گرفت. منم چون خانوادم وضعشون خوب نیست ماهی دو تومن کمک مامانم میکردم . بعد از ماه پیش تلوزیون سوخت و یخچال سوخت مامانم میخواست بخره چون پیش قسط نداشت من ۲۰ تومن دادم

بعد گفتم مامانم من دیگه نمیتونم ماهی ۲ تومن بدم ۲۰ تومن بهت دادم . الان هم خودم ماهی ۱۲ تومن دارم قسط میدم دیگه نمیرسم 

بعد بر میگرده بهم میگه از اریشگاه رفتنت و خریدات کم کم انشاله ۳۰ میلیون حرومت و انشالله خیر نبینی . انشالله برکت از کسب و کارت بره مگه من چه گناهی کردم که باید اینجوری نفرینم کنه.