2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه سوال هرکس می‌تونه نظرشو بگه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 62 پست
مدت هاست دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه💔یادش بخیر قبلاً ها با کوچیکترین چیزا مثل بچه ها ذوق میکردم🥀راستی ...

بنظرتچرا وجودمان اجازه می‌دهد با ضربه ای که کسی بهمون می‌زنی از پا در بیایم و دیگهزندگی نکنیم

بنظرت این از حس بی ارزش و ناکافی بودن نسبت به خودمون نیست

شاید این جور افرادی وارد زندگیمون میشن تا ما قدر ‌منزلت و ارزش واقعی خودمون یادمون بیاد.

من خودمو وقف بچه هام کردم که این اشتباه واقعا شبا نا برام نمیمونه فقط خستگی درمیکنم ازطرفی یه وقت ها ...

من بچه ندارم بعضی وقتا میگم بچه بیارم سرگرم بشم باز حس میکنم کار اشتباهیه انگار خودم خیلی راه نرفته دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیامون اینطوریم ولی من دارم به این فکر میکنم ما فقط یه بار زنده ایم فقط همین یه بار چرا می‌خوایم خ ...

دقیقا همینطور

کاش بتونیم هدف واقعی زنده بدونمون پیدا کنیم و براش قدم برداریم.

عزیز شما میشناسی این بیماری رو؟ قندها حذفه براش، یعنی تحرکش کم باشه؟ اخرش چی؟عمر میکنه؟

بله می‌شناسم عزیزم این چ حرفیه معلومه عمر می کنه اونم کم نه حتی ازدواج حتی بچه حتی نوه فقط باید مراقب ورزش و رژیم باشه چون رعایت نکنه ب کبد و پانگزاس اسیب میزنه ممکنه دیابت بگیزخد

من بچه ندارم بعضی وقتا میگم بچه بیارم سرگرم بشم باز حس میکنم کار اشتباهیه انگار خودم خیلی راه نرفته ...

بله اشتباهه برای سرگرمی خودمون بچه بیاریم، بنظرم مدیون میشیم

چه خوبه اول خودمون پیدا کنیم بعد به فکر بچه باشیم

بله می‌شناسم عزیزم این چ حرفیه معلومه عمر می کنه اونم کم نه حتی ازدواج حتی بچه حتی نوه فقط باید مراق ...

واقعا؟ گاهی ناپرهیزی میکنه کبدش یکم بزرگه نمیدونم شاید گرید دو باشه میشه بارعایت بشه گرید یک؟ این بیماری رو از کجا میشناسید؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بله اشتباهه برای سرگرمی خودمون بچه بیاریم، بنظرم مدیون میشیمچه خوبه اول خودمون پیدا کنیم بعد به فکر ...

دقیقا میگم اول خودمو درست کنم بچه بیارم بتونم پرورشش بدم نه بمونم وسط راه

واقعا؟ گاهی ناپرهیزی میکنه کبدش یکم بزرگه نمیدونم شاید گرید دو باشه میشه بارعایت بشه گرید یک؟ این بی ...

دقیقا با رعایت رژیم میشه حتی مبدش بهتر بشه من هوش مصنوعی خوندم یکی از موضوعات پیشنهادی پایان نامم درمان  و تشخیص سندروم کوشینگ و متابولیک با هوش مصنوعی بود بچه های متابولیکی مقاومت ب انسولین پیدا می کنن ولی اینا هم مثل همه آدما زنده ن وجود دارن و فقط کمی ب تغذیه حساس ترن در واقع چیز عجیبی نیست از قدیم هم بوده الان خیلی پزشک‌ها متابولیک هستن کنترل میشه اصلا خودت رو نباز اصلا و ابدا 

دقیقا با رعایت رژیم میشه حتی مبدش بهتر بشه من هوش مصنوعی خوندم یکی از موضوعات پیشنهادی پایان نامم در ...

چه خوب که اطلاعات دارین واقعا خدا خیرتون بده دل یه مادر رو شاد کردین اگر امکانش هست لیست غذاهایی که نباید بخوره بهشون بگین