2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه سوال هرکس می‌تونه نظرشو بگه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 62 پست
دقیقا میگم اول خودمو درست کنم بچه بیارم بتونم پرورشش بدم نه بمونم وسط راه

بنظژرم کار درسته‌ی، آدم تا حدود زیادی خودش بشناسه، زندگی کنه

آدم از یه جایی به بعد خودش متوجه میشه زمان مناب بچه دارشدنش

بنظرتچرا وجودمان اجازه می‌دهد با ضربه ای که کسی بهمون می‌زنی از پا در بیایم و دیگهزندگی نکنیمبنظرت ا ...

نمیدونم فقط اینو میدونم خیلی سخته بتونی دوباره خودتو پیدا کنی😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا با رعایت رژیم میشه حتی مبدش بهتر بشه من هوش مصنوعی خوندم یکی از موضوعات پیشنهادی پایان نامم در ...

ممنون از اطلاعاتت عزیزم🙏 موشینگ رو.نمیدونم چیه، ولی اگه باز چیزی میدونی بیزحمت بگو🌹

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
❤️ رژیم لوکرب رو سرچ کنه با دکتر هم مشورت کنح

رژیم داره، همه ی میوه ها و شیرینی و شکر و چربی و روغن و لبنیات براش ممنوعه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نمیدونم فقط اینو میدونم خیلی سخته بتونی دوباره خودتو پیدا کنی😔

بله حق با شماست

خیلی سخته و دردناکه

، و حتی بنظرم آدم باید دوره سوگ(منظورم ناراحتی  و غم تنهایی، طردشدن، خیانت و…)  کامل بگذرونه

اما بعدش محکم و مصمم بلند میشه

رژیم داره، همه ی میوه ها و شیرینی و شکر و چربی و روغن و لبنیات براش ممنوعه

کوشینگ با افزایش کورتیزول ایجاد میشه ولی متابولیک اوضاعش بهتره فقط کافیه مراقب غذاش و ورزش‌ باشی کوشینگ بایدد عمل بشه 

هر دوش قابل کنترل هست شما احتمالا در خانواده دیابت داشتین یا بنیاری های فشارخون و قلبی و ارث‌ رسیده ب فرزند تون 

میوه های قند دار نخوره ولی توت فرنگی یدونه بلوبری یدونه میتونه بحورخ

لبنیات نخوره 

شکر آرد سفید صددر صد ممنوعه ولی اگر هوس کیک میکنه با آرد بادام براس درست کن 

ماکارونی برنج زیاد نخوره ی حداقلی باشد

پروتئین خوب و سبزیجات فراوااذاان بحوزخ

هر روز پیاده روی کنه 

استرس‌ نداشته باشه 

عادی باشه خیلی عادی 

حواست باشه دیر نخوابه دیر بیدار نشه 

امیدوارم یه روز به. معنایی برسی، قلبت پر از آرامش بشه.و تاپیک حس و حال خوبت بزنی.🌻

ممنونم مهربون 

شما میشناسی منو؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه گلمچطور

همینطوری عزیزم

فکر کردم تاپیکامو دیدی

کوشینگ با افزایش کورتیزول ایجاد میشه ولی متابولیک اوضاعش بهتره فقط کافیه مراقب غذاش و ورزش‌ باشی کوش ...

ارد چرا حذف؟ دکتر تغذیه ارد و ماکارونی و برنج حذف نکرده خیلی زیاد میخوره اینارو😢

به ما گفتن این بیماری در منو همسرم بوده (ازدواج فامیلی) که به بچه رسیده از دو طرف و مبتلا شده،بله این بیماری هارو داشتیم تو فامیل یعنی پسرم قلبش درگیر میشه؟ خابشو کم کنم؟ خیلی میخابه مثلا ۱۱شب تا ده صبح فردا ولی بین خب هم پودر نشاسته ذرت میدم به خاطر افت قند هر سه جهار ساعت میدم بخوره