2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه سوال هرکس می‌تونه نظرشو بگه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 62 پست
ارد چرا حذف؟ دکتر تغذیه ارد و ماکارونی و برنج حذف نکرده خیلی زیاد میخوره اینارو😢به ما گفتن این بیما ...

آرد سفید و برنج باعث تحریک انسولین میشه بخوره کم بخوره زیاد نخوره ایده آلش اینه که خیلی کم مصرف کنه بله ژنتیکی هست 

جون افراد متابولیک چاقی شکمی میارن کربوهیدرات این موضوع رو تحریک می کنه رژیم لوکرب براش عالیه عالی توی نت سرچ کن ازش ایده بگیر هر چیزی ک فک می کنی انسولین رو تحریک میکته براش محدود کن خوابش هم 8ساعت بیشتر نذار بشه نهایت 9 ساعت ولی 12 ساعت خیلیه چون عملا بدنش تمایل داره تو حالت استراحت باشه چون متابولیسم پایینی داره شما خودت هم احتمالا اینطور باشی یا همسرت اصن خوتون هم این رژیم و سبک زندگی رو رعایت کنید 

اگر با گوگل اسکولار کار کنی کلی مقاله برات میاره هر موقع وقت کردی بخون مقاله های معتبر و ببین چقد نتیجه میگیرن افردی ک سبک زندگی سالم رو پیش میگرن 

آرد سفید و برنج باعث تحریک انسولین میشه بخوره کم بخوره زیاد نخوره ایده آلش اینه که خیلی کم مصرف کنه ...

مرسی خیلی لطف کردی، پیامتونو ذخیره کردم، بله من خودمم همش دوس دارم بخابم انگار همش بی حالم و بی خاب 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خیلی لطف کردی، پیامتونو ذخیره کردم، بله من خودمم همش دوس دارم بخابم انگار همش بی حالم و بی خاب

قربونت عزیزم 

منم همینم منم تخمدان پلی کیستیک دارم عملا فرقی با شما ندارم و تمام تجربه های سندروم متابولیک رو منم دارم برای همین انقد روس کار کردم من ی مدت رژیم کتوژنیک گرفتم خوب جواب داد روم ولی الان لوکرب هستم کلا دیگه همیشه لوکرب هستم