حتما همه شنیدین که فردا ممکنه زنده نباشیم پس تا میتونیم لذت ببریم از زندگی خواستم بدونم واقعا لذت رو تو چی ببینیم دلم میخواد زندگیم مثل بعضی آدما سالم و پرهیجان باشه دلم میخواد به زندگیم روح ببخشم ولی نمیدونم چطوری کسی ایده ای داره من چندساله ازدواج کردم ولی حس میکنم اصلا از زندگی لذت نبردیم
لذت زندگی ینی با خودت در صبح باشی مهم نیس داری تو خونه چای صبحی ک دم مردی رو میخوری یا تو کافه نشستی مهم اینه اون لحظه خودتو دوست داشته باشی و مراقب خودت باشی همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
زندگی تو پول میبینم هر موقع دستمون بازه خرید و مسافرت و واقعا خوشحالم میکنه ولی یه مدت دستمون تنگه واقعا هیچی خوشحالم نمیکنه پول که باشه خوشحالی انگیزه همچی میاد
منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
عزیزم من هم الان این فکر میکردم همش دارم پوچ زندکی میکنم چندتا هدف بزرگ دارم ولی انگیزه ندارم
خیلیامون اینطوریم ولی من دارم به این فکر میکنم ما فقط یه بار زنده ایم فقط همین یه بار چرا میخوایم خرابش کنیم چرا داریم همش میخوابیم و بیدار میشیم به اون لحظه ای فکر میکنم که پیر شدم و هیچ کار مفیدی تو زندگیم نکردم
این سندروم قابل کنترل هست مثل سندروم کوشینگ نیست که عوارض داشته باشه خوددت رو نباز فقط مراقب قندیجات ...
عزیز شما میشناسی این بیماری رو؟ قندها حذفه براش، یعنی تحرکش کم باشه؟ اخرش چی؟عمر میکنه؟
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بنظر من ادم سالم و نرمال با چیزای کوچیک هم میتونه لذت ببره ... مثلا امشب با همسر و پسرم رفتیم رستوران ... غذا خوردن پسرمو میدیدم که با اشتها تا ته ظرفش رو صاف کرد لذت برم و کیف کردم ...و خیلی چیزای دیگه که عجیب غریب هم نیستن ؛ مثل مسافرت ؛ کمک کردن و حس خوب دادن به اطرافیان و ........ لذت یعنی حال دلت خوب باشه و ارامش داشته باشی در کنار عزیزانت ...
❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خوابهاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ... میشه کفشِ پاشنهدار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیهگاهِ روزهایِ بی کسیات باشه و پناهِ بیپناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ... میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودنهایِ الکی و اجباری خسته میشن ... اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی اونهایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوقالعاده انجام بدن ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوقالعاده ...این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ میکنه تهِ تهِ روحت و عشق تهنشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همینهارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونهاشُ واسه تو کنار گذاشته ... از دستش نده❤
عزیزم بنظرم وقتی دکترا میگن درمان نداره فقط باید متوسل به اهل بیت بشی حرم امام رضا حرم حضرت معصومه
جوابمو ندادن من ازهمه دل کندم