2777
2789
عنوان

خانم هایی که شیک پوشن یا عباپوش به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا وزنم کم بود بخاطر تیروئید ومشکلات دیگه یهو رفت بالا

اصلا چاقی  ربطی به تیروئید نداره

منم تیروئید دارم، ۵۲ کیلوام

وقتی دارو میخوری دیگه اصلا چاق نمیشی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه اصلا .واقعا قشنگ نمیشه عبا واست اگه دنبال لباس پوشیده و شیک هستی، ببخشید ولی واسه شما خیلی بد میش ...

کت شلوار خیلی بهم میاد 

اما دوست داشتم مانتو پیراهنی بلند هم تجربه کنم که خب بیخیال شدم

من قبلا وزنم کم بود بخاطر تیروئید ومشکلات دیگه یهو رفت بالا

عزیزم شمابایدمانتوهای مدل کتی کوتاه باشلوارست بپوشی که شماروکشیده وبلندنشون بده عبایی به خاطرحالتی که دارتازه دوبرابرچاق نشون میده وکوتاه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

شاید اگه وزنتون کمتر بود میشد یه حرکتی زد البته اون موقع هم مثل بچه ها بنظر میومدین با عبا!مانتو کتی ...

من همین الانم بخاطر چهره بیبی فیس نشون میده😐😂

ممنون از نظرتون

عبا باید با پاشنه دار بپوشی چون یه کوچولو تپل هم هستی لباس های گشاد آزاد بپوش مثلاً پانچوهای شیک با شلوار راسته گشاد و کفش پاشنه

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

واقعا؟ اگه پاشنه دار بپوشم چی؟ آخه بعضی جاها دلم میخواد عبابپوشم🥲

دخترخاله من قدش همین عبامیپوشه خیلی شیک 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

عزیزم شمابایدمانتوهای مدل کتی کوتاه باشلوارست بپوشی که شماروکشیده وبلندنشون بده عبایی به خاطرحالتی ک ...

معمولا همینجور لباس استایل میکنم دلم تنوع میخواست

یا پیراهن و دامن قشنگ اما اونم فکر میکنم تا وزنمو کم نکنم بهم نیاد

دوستان مانتو کتی پیشنهاد دادن اما سلیقه شخصی من تو خانومای تپل ناز لباس گشاده

خیلی شیک میشه

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷