2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راهنمایی م کنی؟

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که بخونمش و برای ارشد تهران یک گرایشش رو برم که بازار کار تهران کلا براش بهتره

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که ...

میشه رتبه تو بگی؟یا معدل تو؟

من خیلی بد میشه رتبه م🫠

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که ...

رشته قشنگیه نه؟ نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم

تو  شغل هاش چیکار میکنن مثلا و از درساش هم بگو لطفاً 🙏

من بیوتکنولوژی ام

کارسناسی؟ بیوتکنولوژی چی میکروبی یا چی

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

فقط میدونم شیمی برای مهاجرت عالیه

کلی فرصت مهاجرتی داره

ایرانم کار هست ولی اگه حرفه ای نباشی حقوق کمه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بازار کار ک برا خیلی رشته ها نیست متاسفانه میکرو بیولوژی نخون بیوتکنولوژی نمیدونم چیه و ازبین میکرو و شیمی فک کنم شیمی بهتره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید