2777
2789
عنوان

تب دخترم

68 بازدید | 15 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید 

من دخترم یکسالشه  تقریبا ۱۵ روز پیش عفونت ادراری داشت بردم دکتر انتی بیوتیک کوتریموکسازول نوشت براش ده روز مصرف کرد ۳ روز گذشته بود میخواستم براش ازمایش انجام بدم استفراغ داشت ولباش ودهنش برفک زده بود  دوباره بردمش دکتر گفت گلوش عفونت کرده انتی بیوتیک ازیترومایسین نوشت

از دیشب انتی بیوتیک رو بهش میدم امشب تب داره تبش کم وزیاد میشه ینی بخاطر گلوشه یا عفونت ادراری خوب نشده چیکار کنم 😭😭ازمایش هم براش انجام دادم ولی جوابش شنبه آماده میشه  یه سوال دیگه شربت سرماخوردگی کوریزان تب بر هم هست ؟یا باید استامینوفن جدا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبش هم بخاطر اینه که عفونتش کامل رفع نشده بهش آبمیوه و مایعات و غذاهای آبکی زیاد بده

نمیخوره از وقتی مریض شده اصلا مایعات نمیخوره غذاها خیلی کم ینی ممکنه هنوز عفونت ادراری داشته باشه

نمیخوره از وقتی مریض شده اصلا مایعات نمیخوره غذاها خیلی کم ینی ممکنه هنوز عفونت ادراری داشته باشه

آره حتما بخاطر عفونتش هستش تا جایی که میتونی مایعات بده تا ادرارش زیاد بشه و عفونت از بدنش خارج بشه . راستی اگه تونستی آب هندونه بده هم واسه کلیه هاش خوبه هم تب بدنشو کم می‌کنه 

ببین گوشی رو بذار جلوش با قاشق کوچولو کوچولو بهش سوپ یا آب هندونه بده بخوره.آب گوشت حاضر کن براش با قاشق یه ذره یه ذره بریز دهنش غذای جامد زیاد اصرار نکن بخوره تا میتونی چیزای مقوی درست کن تا لاقل اون دو قاشقی هم که با زور میدید بخوره بدنشو قوی کنه

آره حتما بخاطر عفونتش هستش تا جایی که میتونی مایعات بده تا ادرارش زیاد بشه و عفونت از بدنش خارج بشه ...

اره اب هندونه خیلی دوس داره حتما بهش میدم فردا الان خوابه

میترسم دخترم عفونتش خوب نشه بستری بشه وای شده کابوس برام دعا کنید زود خوب بشه 

اره اب هندونه خیلی دوس داره حتما بهش میدم فردا الان خوابهمیترسم دخترم عفونتش خوب نشه بستری بشه وای ش ...

نگران نباش عزیزم ایشالا خوب میشه.تا میتونی بهش آب هندونه بده بخوره که کلیه هاش زیاد کار کنه و عفونت رد بشه بره