2777
2789
عنوان

باتجربه ها نظرتونو بهم میگید🥲

73 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر ممنون میشم نظرتونو بهم بگید

وقتی دانشجو دانشگاه تهران بودم یعنی ۴ سال پیش با یکی از همکلاسیام دوست شدم و ۴ سال باهمدیگ ایم قرار بود امسال ک شرایط بهتر شده توی این ماه بیان با خانوادم حرف بزنن ولی متاسفانه توی همین چند روز یکی از عزیزانشو از دست داد اینم بگم توی اون ی هفته ای ک عزیزش تصادف کرد توی بیمارستان بود و درنهایت فوت شد من باهاش قهر بودم اصن هیچ خبری ازش نگرفتم و دوستش بهم گف پدرش فوت شده بهش زنگ بزن وقتیم بهش زنگ زدم انق عصبانی بود فق سر من داد میزد روزایی ک بهت احتیاج داشتم کجا بودی😔کاملا حق داشت  و من اصن نمیگم حق با من بود و یکم نسبت بمن دلش چرکین شد خواستم ازتون بپرسم بنظرتون برم ی روزه ببینمش و بیام یا الان شرایط خوبی نیست و اینک خواهرم خیلی وزه و توی همه چیز دخالت میکنه اگه صلاحه هرجوری هست میپچونم ولی برم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تا بفهمه برات مهمه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حتما اگه برات آدم مهمی هر جور شده برو . ولی اگه آدمی که یکذره برات مهمه نه

آخه قرار بود این ماه با خانوادم حرف بزنه توی تدارکات بودیم حتی مادرش ی بار اومد تهران دیدنش مارو باهم آشنا کرد ولی از خانوادم میترسم خواهرم خیلی فضوله میتدسم انق پیگیری کنه بفهمه خیلی نمیدونم چیکار کنم از ی جاییم واقعا از دست من ناراحته خیلیم ناراحته😔

واقعا برم دعا کنید حداقل اگ رفتم کسی نفهمه😔

ایشالا سفرت ختم به خیر میشه عزیزم❤️❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه قرار بود این ماه با خانوادم حرف بزنه توی تدارکات بودیم حتی مادرش ی بار اومد تهران دیدنش مارو باه ...

یک چیز بگم. حالا موقعیت تو و اونو دقیق نمیدونم و اینکه نظرمو گفتم . ولی در کل من خودم قید کسایی که تو بدترین شرایط پیشم نبودن و فقط تو خوشی و مهمونی با آدم هستن و زدم. چون تو زمان سختی که طرف خودشو نشون میده. تو خودتو بزار جای اون ببین چه حسی پیدا میکنی  اگه یکی از عزیزاتو از دست بدی اونم تو اون مدت هیچ خبری نگیره ازت.  حالا من نمیگم ۱۰۰ درصدی نمیگم برو . بشین شرایط خودت و اون و برسی کن و  به نتیجه برس