2777
2789
عنوان

دروره نقاهت عمل شقاق یا همورویید

2120 بازدید | 33 پست

بچه ها مدت نقاهت و خوب شدن عمل شقاق و همورویید چقدره ؟ منظورم اینکه بعد چه مدت میتونید کامل خوب بشید و فعالیت ورزشی و تحرک زیاد داشته باشید 

سلام شما عمل کردید؟دوره نقاهت در اصل ده روزه بعدم مراقبت جدی تا ۳ ماه

سلام من هنوز عمل نکردم دکتر خوب نمیشناسم که برم پیشش عمل کنم  و اصلا نمیدونم لیزری بهتره یا سنتی ...از عوارض بعد عمل میترسم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هنوز عمل نکردم دکتر خوب نمیشناسم که برم پیشش عمل کنم و اصلا نمیدونم لیزری بهتره یا سنتی ... ...

اهل کجایی؟

اگ اصفهانی بهناز مستاجران 

اگ تهرانی دکتر روبیک به بو 

اصلا اصلا اصلا لیزر خوب نیست فقط سنتی 

عوارضش مثل بی اختیاری اون اول چون ماهیچه مقعد دستکاری میشه واسه همه هست ولی یواش یواش ک اختیار عضلت برگرده از بین میره عوارضش

ن عزیزم منم تو فکر عملم کلی دارم راجبش تحقیق میکنم

روبیک به بو فقط لیزری عمل میکنه یکی از همین عضوهای نی نی سایت هم پیشش لیزر کرده بود میگفت یک چاله بزرگی درست شده که بعد دو ماه عفونت کرده از همونوجا

عمل کردین؟

با اینکه من دوتا بیرون زدگی دارم و حین ورزش که میرم درد دارم ... بازم گفتن عمل لازم نیستی ... البته الان از دردم خیلی کم شده و تو حالت عادی درد ندارم  فقط وقتی ورزش میرم درد میگیره ولی زیاد نیست