الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط پماد انتی فیشر باریج نزن ... من اشتباه کردم سه ماه پیش یک دکتر بهم این پمادو داد زدم همش دچار خارش شدید شدم هم دچار سوختگی مقعدم شد باعث شد تمام پوست اطراف مقعدم زخم بشه و زخم شقاقم دو برابر شد
درد من خیلی زیاد بود مجبور به عمل شدم یه سال درد جهنمی داشتم
از دوشنبه تا الان خیلیه شکمت کار نکرده ... هر چی دیرتر مدفوع کنی خشک تر میشه پارت میکنه ... سعی کن هر روز شکمت کار کنه و نرم کار کنه ... اینهارو از دکترت بپرس .. همه دستورات بعد عمل و از دکترت بپرس انجامش بده مراقبت بعد عمل خیلی مهمه تا زخمت کامل خوب بشه وگرنه برات مشکل پیش میاد
وز قبل عمل روغن کرچک خوردم شکمم کامل خالی شد،فردا کار نکنه باید از دکتر بپرسم ببینم اگه ایرادی نداشت ...
من شنیدم بعد عمل باید تو لگن اب گرم ۵ دقیقه چند بار نشست بعضی از دکتر ها هم انتی بیوتیک میدن عفونت کنکنه ... خیلی بعدش مراقبت میخواد ... حتما اینهارو از دکترت بپرس
اره یه جا هستن دوتاشونم کارشون خوبهمامانمو میرزایی عمل کرد قبل عیدمن خودمم مشکل دارم معاینه م کرد گف ...
یعنی دکتر میرزایی بهتر از محجوبه ؟ منم مشکل دفع سخت دادم که این طوری شدم ... ولی دکتر محجوب چیزی به من نگفت از فیزیو ترابی با وجود اینکه بهش گفتم من دو ماهه دارم پیدرولاکس میخورم
من قبل اینکه برم پیش این دکتر خارش خیلی بدی داشتم یعنی هروقت دسشویی میکردم از خارش حتی نمیتونستم بخا ...
به منم پماد داد از همون در رنگی ها .. من خریدم ولی جرات نکردم بزنم چون دفعه قبل با پماد باریج کلا مقعدم به فنا رفت ..الان دو ماهه دارم پماد ونوپلت میزنم خارجی هست این پماد بهم ساخته خداروشکر