2777
2789
عنوان

دروره نقاهت عمل شقاق یا همورویید

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شقاق فقط

فقط پماد انتی فیشر باریج نزن ... من اشتباه کردم سه ماه پیش یک دکتر بهم این پمادو داد زدم همش دچار خارش شدید شدم هم دچار سوختگی مقعدم شد باعث شد  تمام پوست اطراف مقعدم زخم بشه و زخم شقاقم دو برابر شد 

درد نداری عمل نکن

پودر پیدرولاکس یا شربت لاکسی ژل بگیر تا وقتی زخمهات کاملا  بسته بشه کاملا بخور اینها ملین هستن نزار یوبس بمونی مدفوع خشک باعث میشه  بری دستشویی زخمهات باز بشه  خوب نمیشی 

پودر پیدرولاکس یا شربت لاکسی ژل بگیر تا وقتی زخمهات کاملا بسته بشه کاملا بخور اینها ملین هستن نزار ...

وز قبل عمل روغن کرچک خوردم شکمم کامل خالی شد،فردا کار نکنه باید از دکتر بپرسم ببینم اگه ایرادی نداشته باشه میخورم

درد من خیلی زیاد بود مجبور به عمل شدم یه سال درد جهنمی داشتم

از دوشنبه تا الان خیلیه شکمت کار نکرده ... هر چی دیرتر  مدفوع کنی خشک تر میشه پارت میکنه ... سعی کن هر روز شکمت کار کنه و نرم کار کنه ... اینهارو از دکترت بپرس .. همه دستورات بعد عمل و از دکترت بپرس انجامش بده مراقبت بعد عمل خیلی مهمه تا زخمت کامل خوب بشه وگرنه برات مشکل پیش میاد 

وز قبل عمل روغن کرچک خوردم شکمم کامل خالی شد،فردا کار نکنه باید از دکتر بپرسم ببینم اگه ایرادی نداشت ...

من شنیدم بعد عمل باید تو لگن اب گرم ۵ دقیقه چند بار نشست بعضی از دکتر ها هم انتی بیوتیک میدن عفونت کنکنه ... خیلی بعدش مراقبت میخواد ... حتما اینهارو از دکترت بپرس 

من رفتم پیش بهار محجوب مطبشون تو یک جا هست .. اون بهم گفت عمل لازم نیستی

اره یه جا هستن 

دوتاشونم کارشون خوبه

مامانمو میرزایی عمل کرد قبل عید

من خودمم مشکل دارم معاینه م کرد گفت زخمه و باید فیزیوتراپی کنی چون ماهیچه هات ضعیفه سخت دفع میکنی

اره یه جا هستن دوتاشونم کارشون خوبهمامانمو میرزایی عمل کرد قبل عیدمن خودمم مشکل دارم معاینه م کرد گف ...

یعنی دکتر میرزایی بهتر از محجوبه ؟ منم مشکل دفع سخت دادم که این طوری شدم ... ولی دکتر محجوب چیزی به من نگفت از فیزیو ترابی با وجود اینکه بهش گفتم من دو ماهه دارم پیدرولاکس میخورم 

من رفتم پیش بهار محجوب مطبشون تو یک جا هست .. اون بهم گفت عمل لازم نیستی

من قبل اینکه برم پیش این دکتر خارش خیلی بدی داشتم یعنی هروقت دسشویی میکردم از خارش حتی نمیتونستم بخابم

هزارتا پماد و....فایده نداشت خدا خیرش بده پماد دست‌ساز خودشه دوتا از اون داد ی ذره میزنی کلا خارش سوزش هیچی نمیفهمی

دیگه خداروشکر ندارم خارش

من قبل اینکه برم پیش این دکتر خارش خیلی بدی داشتم یعنی هروقت دسشویی میکردم از خارش حتی نمیتونستم بخا ...

به منم پماد داد از همون در رنگی ها .. من خریدم ولی جرات نکردم بزنم چون دفعه قبل با پماد باریج کلا مقعدم به فنا رفت ..الان دو ماهه دارم پماد ونوپلت میزنم خارجی هست این پماد بهم ساخته خداروشکر