2777
2789
منم نمیدونستم تهران تا این حد گرونه

یک سر به سایت دیوار بزن 😁😁😁😁

خونه خریدن تو تهران جز آرزوهاس

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کریمخان و خیلی دوست دارم خیلی اصیله واقعا شلوغ هم نیست نمیدونم رو چه اصلی دوستان میگن به آفرین شلوغه!! به آفرین یه خیابون عریض و خلوته

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
شرق میدان ولیعصر خ کریمخان خ به آفرین داخل کوچه هست.بسیار محیط دنج و خلوت و همسایگان عالی و محترم

سپاسگزارم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
منم کریمخان و خیلی دوست دارم خیلی اصیله واقعا شلوغ هم نیست نمیدونم رو چه اصلی دوستان میگن به آفرین ش ...

منم از حرف دوستمون تعجب کردم ولی اشکالی نداره دوست عزیزمون با منطقه آشنایی نداشت رو حساب شلوغی میدان نظر دادن..

منم از حرف دوستمون تعجب کردم ولی اشکالی نداره دوست عزیزمون با منطقه آشنایی نداشت رو حساب شلوغی میدان ...

همینطوره

آخه تا میدون ولیعصر راهی نیست ولی فرقش خیلیییی زیاده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
منم از حرف دوستمون تعجب کردم ولی اشکالی نداره دوست عزیزمون با منطقه آشنایی نداشت رو حساب شلوغی میدان ...

آره عزيزم من منطقه وليعصرو گفتم در جواب دوستمون كه تبريز بود خيابون شمارو اصلا نميشناسم 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
آسانسور پارکینگ امکانات؟ چند ساله؟ یکخواب؟ عکس

۷ساله تک خواب دارای تراس و انباری نورگیر عالی تک واحدی طبقه سوم کف سرامیک آنتن مرکزی آیفن تصویری آشپزخانه ام دی اف بدون پارکینگ و آسانسور

آره عزيزم من منطقه وليعصرو گفتم در جواب دوستمون كه تبريز بود خيابون شمارو اصلا نميشناسم 

اشکال نداره عزیزم هر منطقه ای جای خوب و بد داره...مثلا دیروز ی خانومی خونه خودشون رو تو چهارراه ولیعصر با ملک ما تو میدان ولیعصر مقایسه کردن!!!