2777
2789

سلام خانما من جنوبم میخوام بیام شمال مسافرت یک شب و دوست دارم لب دریا چادر بزنیم که صبحش بتونم طلوع خورشید و ببینم مقصد اولمون نمک ابروده بعدم میریم رامسر بین این دوتا مکان کجا پلاژ ساحلی داره که یک  شب بتونیم بمونیم ممنون عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرم و شرجیه توی چادر خفه میشین

فقط یک شب میخوام بمونم...اونم خودم به شخصه خوابم نمیبره فقط میخوام طلوع خورشید لب دریا باشم...شبای بعدش تو سوئیت میمونیم ولی مطمئنم  شوهرم منو نصفه شب برنمیداره ببره لب دریا

بيا سرراهت منم ببر خسته ام از گرماي جنوب

اوف واقعا هلاک شدیم اینم قرار بود با کسی بریم اونا مشکل براشون پیش اومده نمیتونن بیان..شوهرمنم میگه تنهایی حال نمیده ولی واقعا حاضرم تنهایی برم ولی یه اب و هوایی عوض کنم

عمرا بیدار شه میشناسمش..بعدشم دوتا بچه هم دارم اونارو چیکار کنم نصفه شب

وای خیلی سخته

با بچه ها توی چادرم اذیت میشی ولی

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است