2777
2789
عنوان

خانما یه سوال،راسته که میگن اگه...

567 بازدید | 27 پست

سلام

بچه ها من شوهرم یه مسافرت کاری رفته الان 8 روزه تا یکی دو روز دیگه هم برمیگرده حالا میخوام واسه بارداری دوم اقدام کنم ولی شنیدم میگن اگه از اخرین نزدیکی بیشتر از چند روز بگذره اسپرم ضعیف میشه حقیقت داره؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا پس اینایی که میگن ما درماه دو سه بار بیشتر نزدیکی نداشتیمو باردارشدم همهشون اسپرمای شوهرشون ضعیف بوده؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
یعنی چی من نگرفتم یعنی اگه شوهرت دیر نزدیکی کنه اسپرمش ظعیف میشه ما که هر 1ماه یه باره 😕😕

نمیدونم منم شنیدم 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
وا پس اینایی که میگن ما درماه دو سه بار بیشتر نزدیکی نداشتیمو باردارشدم همهشون اسپرمای شوهرشون ضعیف ...

دقیقا منم همیشه به همین فکر میکنم

خخخخ منم میخوام واسه بچه دوم اقدام کنم به شوهرم گفتم پیشم نیا تاموقع تخمک گزاری که اسپرمت قوی باشه فکرکردم زیادرابطه داشتن اسپرم ضعیف میکنه پس اشتباه فکرکردم

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

من با یک بار نزدیکی باردار شدم.

از نزدیکی قبلیم هم حداقل دو هفته ای می‌گذشت.

اگر صحت داشته باشه و اسپرم ضعیف میشه احتمال دختر شدن بالا میره.

دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش! راه آسمان باز است... پر بکش! او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را می‌خواند...
خخخخ منم میخوام واسه بچه دوم اقدام کنم به شوهرم گفتم پیشم نیا تاموقع تخمک گزاری که اسپرمت قوی باشه ف ...

حنا جان پسر میخای؟

من با یک بار نزدیکی باردار شدم. از نزدیکی قبلیم هم حداقل دو هفته ای می‌گذشت. اگر صحت داشته باشه و ...

مهربانو جون بچه تون دختره؟