2777
2789
عنوان

چیکار کنم وسط دعوا خندم نگیره

115 بازدید | 15 پست

همیشههه وسط دعوا با بحثای جدی میخندم بعد طرف مقابل فکر میکنه با اونم و دعوا و بحث شدید تر میشه😂😐هرچی میگم بخداا با تو نیستم...💔😐

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه خیلی عصبی باشم و یکی بیاد منت کشی برای آشتی با اینکه اصلا میل به آشتی ندارم اما میخندم و خراب میشه فکر میکنه خوشم اومده 😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من اگه خیلی عصبی باشم و یکی بیاد منت کشی برای آشتی با اینکه اصلا میل به آشتی ندارم اما میخندم و خراب ...

😂😂😂😂دقیقا اینم هست

خیلیی 😂🤦🏻‍♀️

امروز تو یه دعوا خندم گرفته بود بعد طرف بیشتر عصبی شد گفتم خداشاهده با تو نیستمممم

منم گاهی وسط جمع نشستم یهو یاد یه چیز میوفتم خندم میگیره با هزار بد بختی جلو خودمو میگیرم😂

تو مراااسم ختمممم انقد خندم میگیره:/

و همینطور بحثای جدی

وای خیلی بده