2777
2789

خب..؟😐

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو بکن.همین الان برو ۱ بلیط بگیر برای تایلند بگو میخوام برم ماساژور میلیاردهای تایلندی بشم ماهی ام ۱۰۰ میلیون درآمد کسب کنم...پیش تو نمیمونم پیر و چروکیده بشم...همبن و براش پیامک کن..😁😄

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
لعنت به شوهر حرومی من

یا خودش داره خیانت میکنه میخاد به دست پاش نپیچین برید دنبال زندگی تون

یا میخاد ازتون‌اتو بگیره که موقع طلاق کلی سند ضد شما جور کنه

یا کلا مریض جنسی هست

دیگه چیز دیگه ای به ذهنم‌ نمیاد

خو بکن.همین الان برو ۱ بلیط بگیر برای تایلند بگو میخوام برم ماساژور میلیاردهای تایلندی بشم ماهی ام ۱ ...

دوتا بچه کوچیک دارم بخدا اگه بچه هام نبودن خیلی وقت پیش رفته بودم خیلی خسته شدم خیلی باحرفاش تو بحثامون قلبمو درد اورد نمیدونم چجوذی ازین ب بعد تحملش کنم برام خیلی سخته

دوتا بچه کوچیک دارم بخدا اگه بچه هام نبودن خیلی وقت پیش رفته بودم خیلی خسته شدم خیلی باحرفاش تو بحثا ...

پس انداز.طلا..اینارو داری؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
دو حالت دارهیا بی غیرتهیا کلا دوستت نداره

دییقا هردوی ایناست

نمیدونم چیکار کنم ازین ب بعد

دونا بچه کوچیک دارم

تصمیم گیری واسم خیلی سخته

دیگه ازین زندگی نکبتی خسته شدم انقد دعوا و بحث توش زیاده بچه هام پرخاشگر شدن

بهش میگم وقتی همچین پیشنهادای کثیفی بهم میدی خب طلاقم بده میگه بچه ها کوچیکن گناه دارن بزرگتر شن تصمیم میگیریم اونوقت

مشکل مالی نداریم اصلااا ولی اصلا کنار نمیام بااین حرفش 

دییقا هردوی ایناستنمیدونم چیکار کنم ازین ب بعددونا بچه کوچیک دارمتصمیم گیری واسم خیلی سختهدیگه ازین ...

چرا وقتی دوستت نداشت باهاش ازدواج کردی؟؟ 

چرا وقتی فهمیدی دوستت نداره بچه دار شدی؟؟ 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
اره طلا دارم از عروسیم تا الان چیزی رو نفروختممن فقط دلم برا بچه هام کبابه بخداوگرنه خیلی وقت پیش می ...

الهی که خدا عقل بده همسرت رو...چی بگم

چرا وقتی دوستت نداشت باهاش ازدواج کردی؟؟ چرا وقتی فهمیدی دوستت نداره بچه دار شدی؟؟

مگه دیوونه بودم بدونم دوسم نداره ازدواج کنم باهاش

انقدر فیلم بازی کرد ادا عاشقا رو دراورد همه سرش قسم میخوردن

ولی الان بجون بچه هام مطمئنم علاقه ای بمن نداره

میدونم خودشم باکسی نیس ولی ادم بیماریه

فقط دنبال کار و پوله

زندگیش از درون گندیده براش مهم نیس میگه برو باهرکی دوس داری حال کن تا بچه ها بزرگتر شن جدا شیم

من نمیدونم چیکار کنم با این موجود