2777
2789
عنوان

بنظرتون کاری بدی کردم

91 بازدید | 7 پست

چندوقت پیش با خوانواده شوهر بحث بدی کردیم مقصر هم اونا بودن و چون خونه اونا بودیم گفتن برین بیرون و دیگه نبینمتون . 

خلاصه یک ماهه ما دیگ اونجا نرفتیم تا اینکه چندروزه بچه خواهرشوهرم که اونجا زندگی میکنن به شوهرم زنگ میزنه ک دایی بیا اینجا دلم تنگ شده فک کنم بهش یاد دادن 

شوهر سادم هم دلش برا بچه سوخت میخواست بره که من زنگ زدم مادربچه گفتم اگر بچت دلش تنگه بیارش خونمون داییشو ببینه چون ما نمیایم اخه چندروزه مدام زنگ میزنه پسرت

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

الان میگن زنش نمیزاره بیاد پسرمون...شوهرت باید عاقل باشه...شما دخالت نکن....نهایتش اون می‌ره به پدر مادرش سر میزنه.شما نرو حرفی هم بهش نزن.چون بعدأ ازت قایم میکنه رفتنشو

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرت چی گفت؟

هیچی بیشتر جا خورد انگار . منم خیلی پر حرص بودم ولی بعد اون دیگه بچش زنگ نزد ب شوهرم

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
الان میگن زنش نمیزاره بیاد پسرمون...شوهرت باید عاقل باشه...شما دخالت نکن....نهایتش اون می‌ره به پدر ...

بگن مهم نیس . شوهرمم تنها نمیره مطمعنم 

هیچی بیشتر جا خورد انگار . منم خیلی پر حرص بودم ولی بعد اون دیگه بچش زنگ نزد ب شوهرم

خب پس دیگه منتفی شده. به نظر من یه موقع که دیدی حال شوهرت خوب بود، بهش بگو من به خاطر احترام تو این کار رو کردم. وقتی بهمون گفتن برید بیرون دل هر دومون شکست. من از خدامه که تو با خانواده‌ت رابطه داشته باشی چون حال خوب تو روی منم تاثیر داره و فلان ولی برای احترام تو مجبوریم صبر کنیم تا خودشون پیش‌قدم شن. حتما اینا رو به همسرت بگو؛ چرا که اکثر مردا دو روز دیگه یادشون میره خانواده‌شون چی بهشون گفتن ولی یادش می‌مونه همسرش چی کار کرده و چی گفته.

خب پس دیگه منتفی شده. به نظر من یه موقع که دیدی حال شوهرت خوب بود، بهش بگو من به خاطر احترام تو این ...

ایول خوب گفتی