2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار خیانت هست یا نه

318 بازدید | 56 پست

من و یه آقایی سه سال تمومه با همیم الآنم رابطه مون ب پختگی رسیده دیگ می‌دونم دوسم داره آدم خوب و سالمی ام هست مستقله آروم و خوش اخلاق و حامی 

قصدشم ازدواجه جلو هم اومده ولی خب یه سری مشکلات داشتیم ک حل میشن کم کم

از طرفی چند روزی میشه یه پسری اومده  سه سال از طرفم بزرگتره و دیدم بی علاقه نیست ب من میگه تنها زندگی میکنم دور از  خانواده تحصیلات داره و قصدشم معلوم نیست ولی ب نظر نمیاد بد باشه 

میگه بریم بیرون من جوابش ندادم 

الان من با این دومی کم و بیش چت میکنم 

به نظرتون اگه بیشتر باهاش حرف بزنم با برم بیرون میشه خیانت ؟؟ 

من اولش همینجوری باهاش حرف زدم سر کار و اینا این کشوند بحث رو به بیرون رفتن 

ادامه اش میشه خیانت؟  

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بله خیانته

اگه طرفت هم با یه دختر چت کنه و بره بیرون اوکی هستی؟

اگه طرفت پیشت باشه در حضورش با تازه وارده چت میکنی؟

اگه  طرفت پیشت باشه پیشش با جدیده قرار میزاری؟

جواب همه اینا ن هست   پس  انجامش خیانته 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خب از چه نظر خیانت‌ میشه 

من ک دومی رو دوست ندارم 

اونم قصدش معلوم نیست یکم کرم داره ولی 

الان اون اولی ازم دوره مراسمات دارن رفته پیش پدر مادرش بهشون کمک کنه پیشم نیست بریم بیرون 

من اگه با این دومی برم بیرون همینجوری بازم خائنم؟

دلم نیست برم ها تفننی میگم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

تا همینجاشم وقتی قصدش رو متوجه شدی و همچنان قطع ارتباط نکردی خیانته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ادامه دادنش هم اصرار بر خیانته لطفا این کار رو نکن.

این کار اسمش خیانت به اونیه که سه سال باهاش هستی و تو اب نمک گذاشتن پسر جدیدست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همین الانشم خیانته که بلاک نکردی

نه بلاک نکردم اونم پیام میده نه که بگه بیا بریم تو رابطه 

ولی فهمیدم قصد داره 

گف از تنهایی درم بیاری و این حرفا

منم جواب ندادم دیس لایک کردم 

خب از چه نظر خیانت‌ میشه من ک دومی رو دوست ندارم اونم قصدش معلوم نیست یکم کرم داره ولی الان اون اول ...

چون اون نیست که باهم برید بیرون باید با یکی دیگه بری؟؟

نه عزیزم این اشتباه رو نکن پشیمون میشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تا همینجاشم وقتی قصدش رو متوجه شدی و همچنان قطع ارتباط نکردی خیانته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ادامه دادنش ...

اره خب میگه ببینمت 

الان اون اولی ازم دوره رفته کمک پدر مادرش مراسمات دارن شهریور برمیگرده

منم بیرون نرفتم گفتم تفننی برم بیرون البته دلم نبودا دیدم اینم آدم قصد و کرم داری از آب دراومد 

چون اون نیست که باهم برید بیرون باید با یکی دیگه بری؟؟نه عزیزم این اشتباه رو نکن پشیمون میشی.

دلم نیست اصلا برم نمیتونم 

اینم طرف آدم بدی ب نظر نمیاد دیشب با دوستانم حرف زدم گف معلوم نیست قصدش چیه تنها هم زندگی می‌کنه از کجا مبدونی خوبه، ولی قیافشم بد نیست 

خب از چه نظر خیانت‌ میشه من ک دومی رو دوست ندارم اونم قصدش معلوم نیست یکم کرم داره ولی الان اون اول ...

خب معلومه که خیانته

خیانت خیانته دیگه تفننی و غیر تفننی نداره که

مردم شوهرشون سه هفته میره ماموریت بگن چون نیست تفننی بریم پیش یکی دیگه؟!