2777
2789

سلام دوستان

وقتتون بخیر

حدود یک ماهی هست با یه پسری آشنا شدم

خیلی درخواست داشت که بیاد باهم آشنا بشیم و ازدواج کنیم

رابطه مون مجازی بود،از لحاظ قیافه و ظاهر دوستش داشتم

ولی وقتی اومد خواستگاریم دیدم نسبت به تصورات من

قدش اونطور نیست

این مسئله خیلی آزارم میداد آدم زودرنجی هم هستم

ولی با چند نفر صحبت کردم گفتن خانوادش خوبه،...

به ظاهر کمتر اهمیت بده 

دو سه روزی درگیر فکر بودم

تا امروز پیام داد و بی صبرانه منتظر خواستگاری بود

قبلا از لحاظ اخلاق برام مقبول بود

ولی تو این مورد خیلی عجله داشت،منم آدم صبوری هستم گفتم بزار منطقی تصمیم بگیریم

خیلی عجله داشت یجورایی روح و روانم بهم ریخته بود

امروز بهش جواب  منفی دادم

انگار خیلی ناراحت شد و سریع بلاک کرد

بنظرتون همچین آدمی شایستگی زندگی مشترک رو داره؟

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

خب جواب منفی دادی خواهر من چیکار کنه

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی عجله داره همون بهتر رد بشه معلوم نیست چه مشکلی دارن نمیخوان گندش دربیاددعجله میکنن😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

دیگه جواب منفی دادی 

میخواستی بلاک نکنه 

برا چی باید ادامه بده خوب !

قهر نکرده 

اون دنبال ازدواج هست نه حرف زدن و ...که وقتشو الکی پر کنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب جواب منفی دادی خواهر من چیکار کنه

از اینکه هنوز نظر من رو نمیدونستم

اجازه نمی‌داد خوب فکرامو بکنم

اصلا صبوری نداشت

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

از اینکه هنوز نظر من رو نمیدونستماجازه نمی‌داد خوب فکرامو بکنماصلا صبوری نداشت

فکر میکنم زیادی به دلش نشسته بودی

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

تو اول بگو پسر ازدواجی از کجا گیر اوردی هر کی به ما میرسه میگه من ادم ازدواجی نیستم😂💔

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐