2777
2789
عنوان

بچمو ویشگون میگیرم

368 بازدید | 31 پست

خیلی جیغ جیغو شیطونه 

۲سالشع خیلی خیلی صبوری میکنم اندازه یه دنیا دوسش دارم ولی بعضی وقتا دیگه انقدر جیغ و گریه بی دلیل میکنه اعصابم بهم میریزه دعواش میکنم و متاسفانه ویشگون میگیرم آیا من مادر بدیم خیلی از خودم بدم میاد شماهم بچتونو می‌زنید 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوقلوهام اینجوریه لجمو در میاره ولی من تنها کاری که موقعی که واقعا رد میدم اینه که محلش نمیکنم ویشگون نگیر دلش ضعف میره از درد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

آره مادر بدی هستی 

خیلی عصبی شدی به خودت چند تا سیلی بزن بچه رو چرا میزنی 

هر واکنش اینجوری در مقابل بچه باعث میشه تو طولانی مدت رفتارهاش هی بدتر و بدتر بشه

اگه اسم کاربری منو جای دیگه ای دیدید بدونید کسی که صاحب اون پلتفرم هست از اسم من سواستفاده کرده و مطلب منفی منتشر کرده تا اول آبروی منو ببره و دوم حواشی درست کنه و جذب مخاطب کنه. برای من هیچ مشکلی پیش نیومده نه شکایتی از من شده نه مشکلی دارم. اگه هر کسی تو این سایت یا هر فضای دیگه ای مستقیم یا غیرمستقیم از اسم کاربری من یا هر اطلاعاتی که قبلا اینجا دادم سواستفاده کنه و بهم نسبت جنسی بده ازش شکایت میکنم. شکایت ثبت میشه حتی اگه از نظر مراجع قانونی اینقدر مهم نباشه که قابل پیگیری باشه همون ثبت شدنش کافیه و یه لکه ننگ واسه اون آدم. یه صحبتی هم با اونایی دارم که منو اصلا نمیشناسن و پشت سر من میگن من چنینم و چنانم؛ من تو همین چهار ماه که از سال ۱۴۰۴ میگذره سه تا کار خیلی مهم برای زندگیم انجام دادم همون موقع که داشتید پشت من حرف میزدید! (عقده ای کسی که دردودل های شما تو این سایت رو میبره جاهای دیگه برای آدم های بیمارتر از خودش پخش میکنه یا به اسم مطالب روانشناسی و کمک به بقیه منتشر میکنه. از این عقده ای ها بترسید نه اینکه الگو قرارشون بدید. الگو شما آدمی که نوچه هاشو شیر میکنه بیان به بقیه تهمت بزنن و بگن رابطه جنسی با مردهای مختلف دارن! خودش نمیگه ولی بلده غیرمستقیم از زبون دارودسته اش بگه. خیلی ساده هستید اگه گول مظلوم نمایی هاشو بخورید. وقتی از روابط جنسی و خصوصی کسی حرف میزنید، بقیه فکر میکنن شما سر صحنه بودید یا شغل خانوادگی تون کشیدن کیف! به این دقت کنید 🤫🤭) 

ما تو بچگی برامون از نیشگون هم گذشته بود....

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....