2777
2789

درست میگن در اصل لایه برداره  و شب باید استفاده بشه ؟؟

خریدم  ولی حالا پشیمونم. نکنه لک بندازه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ضدآفتابه نمیتونه لایه بردار باشه

و منطقا شب استفاده نمی‌شه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نتروژینا دی جی کالا یکی از کاربرا گفتن که در اصل لایه بردار هست و باید شب استفاده بشه

لایه بردار باید هفته ای یکبار استفاده کرد چون مامانم میگ قبلا اطلاعی نداشتم استفاده کردم لک اوردم

لایه بردار باید هفته ای یکبار استفاده کرد چون مامانم میگ قبلا اطلاعی نداشتم استفاده کردم لک اوردم

من لایه بردار نخریدم 

ژل ضدافتاب هست   کاربر دی جی کالا  گفت لایه برداره نگران شدم  ولی در اصل ضدافتاب خریدم  و گوگل و سایت های مختلف زدم  ژل ضدافتابه  جای لایه بردار نزده 

من لایه بردار نخریدم ژل ضدافتاب هست کاربر دی جی کالا گفت لایه برداره نگران شدم ولی در اصل ضدافتا ...

والا من ندیدم چجوره ولی کلا ضد آفتاب هم همیشه دارو خانه میگیرم مطمئن ترم تا لوازم آرایشی 

عزیزم شما خودت ژل ضدافتاب استفاده کردین ؟ مقاوماش مثل ضدافتاب میمونه در برابر افتاب؟

ضدآفتابه دیگه

حجم مناسب و با فاصله زمانی مناسب استفاده کنی هیچ فرقی نداره کرم باشه، فلویید باشه، اسپری، ژل، رولان یا هرچی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.