2777
2789
عنوان

كيا رفيق درجه يك دارن

209 بازدید | 18 پست

به نظرم اكثرمون يك خلاء مشترك تو زندگيمون داريم و اونم خلاء داشتنه يك رفيق و دوست درجه يك 

رفيقى كه دلسوز و مهربان و غمخوار و وفادار باشه 

رفيقى كه بشه همه جوره روش حساب كرد 

رفيقى هر جا گير كرديم به تنها كسى كه فكر كنيم اون باشه 

رفيقى كه ضعف جنس مخالف نداشته باشه 

انعطاف پذير باشه و قدرت پذيرش داشته باشه

رفيقى كه شنونده خوبى باشه

رفيقى كه اهل دودوتا چهار نباشه برات

رفيقى كه وقتى پيششى احساس خوبى داشته باشى 

رفيقى كه بشه همه جوره تأكيد ميكنم همه جوره بهش اعتماد كرد

رفيقى كه با اصالت و متعهد و بخشنده باشه 

رفيقى كه وقتى حالت بد باشه ميدونى بلده حالتو خوب كنه

همچين رفيقى داريد يا ديديد تو زندگىيتون؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

اره ی دونه اش دارم از تموم دنیا بیشتر دوسش دارم 

انقد رفیقع ک ن رازهامو جایی گفته ن من راز هاشو جایی میگم 

تو ی کلمه خلاصه کنم امن منه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت رل هست

فرقى نداره اين مشخصاتو داشته باشه هم جنس يا جنس مخالف

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
اره ی دونه اش دارم از تموم دنیا بیشتر دوسش دارم انقد رفیقع ک ن رازهامو جایی گفته ن من راز هاشو جایی ...

خدا نگهتون داره براى هم

بله خدا همیشه همچین رفیقی بوده برام

به به بهترين رفيق خداست

يا رفيق من لا رفيق له

از رفاقت براش کم نذاشتم از هر لحاظ که بگی

اما جنس خوب خریدار نداره

پنج سال رفاقت.... یه نفر مسج بده بهش بدو بدو میره

اما منو بی جواب

زیاد که باشی زیادی میشی

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤