2777
2789

شربت لاکسی ژل رو بگیر بخور نزار اوضات بدتر شه من اینجور شدم یک ۱۰روز خونه نشین شدم از درد و ورم پشتم،نگران نباش اصلا در بارداری ضرر نداره سریع شکمتو راه میندازه،دکتر بهم داد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه ا

آلو 

انجیر خیسونده با گلاب

شربت لاکسی ژل

خاکشیر باآب گرم

آلو بخارا

آلبالو 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
عزیزم منم اینجور شده بود به حدی که تمام ببخشید پشتم زده بود بیرون ،اول اینکه اصلا زوز نزن دوم اینکه ...

سلام گلی جانم 💙💙💙💙

مرسی بابت راهنمایی فردا اول وقت همین کار می کنم

انقدر فشار روم هست که رفتم یک قاشق روغت زیتون خالص خوردم 😢😢😢😢با شربت خاکشیر ولرم 

گلم به بهداشت یا دکترت بگو بهت دارو میدهتوی آب گرم بشیناصلا زور نزناگر داری چندتا آلو یا انجیر خیس ک ...

سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییت 

فردا حتما این کار ها رو می کنم 😢😢😢😢💙🙏🏻

سلام گلی جانم 💙💙💙💙مرسی بابت راهنمایی فردا اول وقت همین کار می کنمانقدر فشار روم هست که رفتم یک ق ...

من دوستم الان دوقلو بارداره اونم بهم گفت چیکار کنم بهش گفتم برو این بخر رفت خرید راحت شد بی عارضه هست،فق یک قاشق پر بخور هر ۸ساعت و بعدش حتما یه لیوان آب بخور، مطمن باش خوب میشی،شربت لاکسی ژل هیدروکساید ۸درصد

رفتم اسمشو پیدا کردم شربت هیدروکساید منیزیوم عااالیه من بعد زایمانمم یبوست شدید داشتم یبار خوردم خوب ...

در واقع همون لاکسی ژل هست عزیزم

شربت لاکسی ژل رو بگیر بخور نزار اوضات بدتر شه من اینجور شدم یک ۱۰روز خونه نشین شدم از درد و ورم پشتم ...

گلم از پیامت اسکرین گرفتم فردا برم داروخونه بخرم، مرسی که جواب دادی واقعا دلنگران بودم. 💚💙🙏🏻