2777
2789

یه ازمونی دادم که این روزا جوابش میاد خیلی برام مهمه که شرمنده پدرو مادرم نشم تروخدا از ته قلبتون برام دعا کنید

مرسی انشالله شما هم هر حاجتی دارید بر آورده بشه

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم حست رو درک میکنم امیدوارم به خیر و صلاح قبول بشی و تو این راه هیچ وقت پشیمونی برات نبا ...

مرسی عزیزدلم❤ایشالله هرچی تو دلت هست بر آورده بشه

مرسی عزیزدلم❤ایشالله هرچی تو دلت هست بر آورده بشه

صد تا صلوات نذر امام زمان کن 

کلا تو زندگیت باهاشون حرف بزن دلت آروم میشه 

سعی کن به خاطر ایشون کارهای خوبتو بیشتر کنی 

نماز اول وقت هم زندگی رو زیر و می‌کنه من تو زندگی خیلیا تاثیر نماز اول وقت رو دیدم 

من برات صلوات فرستادم عزیزم شما هم برای من دعا کنید نی نیم سالم و صالح باشه زایمانم خوب باشه ممنون

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
من برات صلوات فرستادم عزیزم شما هم برای من دعا کنید نی نیم سالم و صالح باشه زایمانم خوب باشه ممنون

خیلییییی ممنون عزیزم انشالله یه بچه ی ناز و خیلی راحت ب دنیا میاری❤🥹

خیلییییی ممنون عزیزم انشالله یه بچه ی ناز و خیلی راحت ب دنیا میاری❤🥹

ممنونم عزیزم ان شالله شما هم به خواسته ات برسی  

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤