2777
2789

تو این یکماه فقط یک شب غذا درست کردم بقیش خونه مامانم میرم 

مامانم امروز می‌گفت برو خونه یه شب غذا درست کن شوهرت صداش درمیاد ولی برام خیلی سخته تو مجردی از بس کار نکردم و آشپزی نکردم بلدم ولی حوصله ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ک کلی کار کردم میدونم حوصله ندارم درست کنم اگ برم خونه شوهر🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بلاخره که چی‌؟ باید دست به کار شی دیگه 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

چطور شوهرت هیچی نمیگه 

من یبار غذای مونده بیارم سر میز صداش در میاد

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

عکس غذاهای خوشمزه و خوشرنگ و لعاب نگاه کن دلت بخواد 😋 تا ذوقشو داشته باشی یروز درست کنی

برنامه سرآشپز پاپیون رو هم دانلود کن خیلییی غذا داره

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.