یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش میشد طلاق بگیری وازین زندگی سمی خودتو نجات بدی اما.. پشتوانه نداری. بچه داری. بچه مریض ک نیاز ب ...
نمیدونم چی بگم.. واقعا تلخه.. خیلی خیلی تلخه.. باید با کسی سر کنی که هیج حسی بهش نداری.. اگه ذره ای به طرف احساسی باقی مونده باشه، شرایط خیلی سخت تر هم میشه.... انشالله خدا اونقدری بهت مال بده که بتونی خودت و بچه ت رو نجات بدی
مرد رو با خیانت نمیتونی محکوم کنی حتی اگه رو کار گرفتیش میتونه بگه صیغه بودیم یا پرینت تماس و پیامک ...
میتونه بگه صیغه بودیم ولی زن میتونه حق طلاق بگیره چون مرد بدون اجازه زن اولش به نوعی ازدواج کرده. مورد دوم هم گفتنش ریسک بالایی واسه مرد داره و کسی نمیگه