2777
2789

گاهی نمیخوایم طلاق بگیریم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد طلاق بگیری وازین زندگی سمی خودتو نجات بدی اما.. پشتوانه نداری. بچه داری. بچه مریض ک نیاز ب دارو داره داری میدونی تکیه نخواهی داشت. مجبوری بسوزی مجبوری عمرت روبا حسرت بگذرونی. مجبوری گاهی برای خودت توی دنیای دیگه سیر کنی... کاشی بدونی من ازسن۱۹سالگی دیگه زندگی نکردم دقیقا زندگیم همونجا وایساد.. 

مرد رو با خیانت نمیتونی محکوم کنی 

حتی اگه رو کار گرفتیش می‌تونه بگه صیغه بودیم 

یا پرینت تماس و پیامک ازش به دادگاه ارائه بدی می‌تونه بگه قصد ازدواج دوم داشتم و دوره آشنایی بودیم

مگه با مدرک خیانت مرد میشه طلاق گرفت؟ بعید میدونم. زن نمیتونه طلاق بگیره فقط مرده که میتونه طلاق بده ...

درسته مرد رو تنها یه جور میتونید طلاق بدی 

یه مدت طولانی خونه نیاد 

کاش میشد طلاق بگیری وازین زندگی سمی خودتو نجات بدی اما.. پشتوانه نداری. بچه داری. بچه مریض ک نیاز ب ...

نمیدونم چی بگم.. واقعا تلخه.. خیلی خیلی تلخه.. باید با کسی سر کنی که هیج حسی بهش نداری.. اگه ذره ای به طرف احساسی باقی مونده باشه، شرایط خیلی سخت تر هم میشه.... انشالله خدا اونقدری بهت مال بده که بتونی خودت و بچه ت رو نجات بدی

نمیدونم چی بگم.. واقعا تلخه.. خیلی خیلی تلخه.. باید با کسی سر کنی که هیج حسی بهش نداری.. اگه ذره ای ...

ممنون عزیز دلم برام دعا کنم خدا ایمان واعتقادمو بهش بیشتر کنه بهم صبر بده♥

مرد رو با خیانت نمیتونی محکوم کنی حتی اگه رو کار گرفتیش می‌تونه بگه صیغه بودیم یا پرینت تماس و پیامک ...

میتونه بگه صیغه بودیم ولی زن میتونه حق طلاق بگیره چون مرد بدون اجازه زن اولش به نوعی ازدواج کرده. مورد دوم هم گفتنش ریسک بالایی واسه مرد داره و کسی نمیگه 

ممنون عزیز دلم برام دعا کنم خدا ایمان واعتقادمو بهش بیشتر کنه بهم صبر بده♥

انشالله عزیزم 

ناامید نباش دنیا میچرخه، یه روزی اونم تاوان میبینه 

امیدوارم خدا بهترین حال رو برات رقم بزنه❤

میتونه بگه صیغه بودیم ولی زن میتونه حق طلاق بگیره چون مرد بدون اجازه زن اولش به نوعی ازدواج کرده. مو ...

برای ازدواج دائم نیاز به اذن همسر داره 

و در نهایت حکمش جریمه یا حبس هست  حق طلاق نیست 

ولی برای صیغه اجازه هم نیاز نداره 

انشالله عزیزم ناامید نباش دنیا میچرخه، یه روزی اونم تاوان میبینه امیدوارم خدا بهترین حال رو برات رقم ...

اره عزیز دلم دقیقا منم منتظر اون روزی م ک پشیمون بشه ومامانش تاوان تمام حرفاشو بده من ی مادری م ک بچه مریض دارم ودلشکسته م امیدورام دلشم بشکنه