2777
2789
عنوان

خانما یه سوال زنونه دارم

368 بازدید | 6 پست

من دوسه ماهی میشه که بعد از گذشت دوره ۷روزه عادت ماهیانه ام دوسه روز بعدش لکه می بینم و بعدش لکه بینیم هم قعط میشه کسی تجربه مشابه داشته راهنماییم کنه پریودم هم سر موقع میشم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

کاش بری پیش متخصص زنان معاینه ات کنه 

منم یه بار اینجوری شدم زحم دهانه رحم داشتم البته خیلی جزئی بود که با دو دوره دارو خوب شدم

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم باشه حتما میرم فقط بخاطر قبلا اینجوری نبودم و چندماهی داره تکرار میشه مشکوک شدم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
شماهم فقط همون یگ بار بعدش لکه بینی داشتی 

من برای معاینه رفته بودم پیش متخصص که وقتی معاینه ام کرد گفت بعد از پریود لکه بینی نداری؟ ، منم تقریبا سه ماه بود که لکه بینی داشتم و چون کم بود اهمیت نمیدادم تا اینکه دکترم گفت زخم دهانه رحم و التهاب داری که البته جای نگرانی نداشت و با دارو خوب شدم

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡