2777
2789

من هفت هشت ماه نیست که ازدواج کردم اما دارم جدا میشم. امشب با خانوادم رفته بودیم رستوران شام بخوریم که میز کناری یه دختر و پسر بودن معلوم بود تازه عروس داماد بودن که پسره واسه دختره تولد گرفته بود. به محض ورود به رستوران وقتی با این صحنه مواجه شدم دلم گرفت. از اینکه کسی دوسم نداره از اینکه از تنهایی خسته شدم. یه بغضی راه گلومو بسته بود. زدم بیرون یکم راه رفتم دور از چشم خانواده اشک ریختم. برگشتم داخل رستوران. غذا رو آورده بودن که بخوریم موقع غذا خوردن یه آهنگی پخش شد که دیگه نتونستم خودمو نگه دارم و همونجا سر میز غذا بغضم شکست و گریه کردم. خیلی بد شد خانوادمو ناراحت کردم 😔😭 

از وقتی زندگیم خراب شد تحمل اینکه دو نفر باهم خوش میگذرونن ندارم حسود نیستما اما خب نمیدونم چرا تا الان آدمی که لایق من و دوست داشتنم باشه تو زندگیم نیومده💔

تو زندگی منم نیومده خودتو ناراحت نکن. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی یا چیزی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود به کسی نکنید همیشه در آرامش و شادی و عشق خواهید بود. تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدود نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

عشقم.. کاملا طبیعیه.. بد نشد!.. احساساتت رو پیش عزیزترین افراد زندگیت بروز دادی.. خوبه بدون چی میکشی تا بیشتر هواتو داشته باشن.. این روزا میگذره، فکر نکن خوشی برای دیگرانه و سهم تو نیست.. هر کسی رو دیدی با عشقش خوشحالیه از ته دلت براش آرزوی خوشبختی کن.. اجازه بده این حس خوب تو زندگی خودت جاری بشه.. و اینم بدون که سختی برای همه هست و مطمئناً اون افرادی که تو بهشون غبطه میخوری روزای سخت زیاد داشتن یا خواهند داشت.. پس اون خوشی رو حقشون بدون و برای خودت و همه آرزوی روزای خوش کن