2777
2789

من هفت هشت ماه نیست که ازدواج کردم اما دارم جدا میشم. امشب با خانوادم رفته بودیم رستوران شام بخوریم که میز کناری یه دختر و پسر بودن معلوم بود تازه عروس داماد بودن که پسره واسه دختره تولد گرفته بود. به محض ورود به رستوران وقتی با این صحنه مواجه شدم دلم گرفت. از اینکه کسی دوسم نداره از اینکه از تنهایی خسته شدم. یه بغضی راه گلومو بسته بود. زدم بیرون یکم راه رفتم دور از چشم خانواده اشک ریختم. برگشتم داخل رستوران. غذا رو آورده بودن که بخوریم موقع غذا خوردن یه آهنگی پخش شد که دیگه نتونستم خودمو نگه دارم و همونجا سر میز غذا بغضم شکست و گریه کردم. خیلی بد شد خانوادمو ناراحت کردم 😔😭 

از وقتی زندگیم خراب شد تحمل اینکه دو نفر باهم خوش میگذرونن ندارم حسود نیستما اما خب نمیدونم چرا تا الان آدمی که لایق من و دوست داشتنم باشه تو زندگیم نیومده💔

عزیزم هنوزم دوسش داری؟؟

بعد جدایی بات صحبت نکرد به یادت نبود؟

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
عزیزم هنوزم دوسش داری؟؟بعد جدایی بات صحبت نکرد به یادت نبود؟

من دوسش داشتم با قلبی سراسر از عشق و دوست داشتن باهاش ازدواج کردم اما با هر باری که کتکم زد نفرت جای عشق تو دلم گرفت و روزی که تصمیم به جدایی گرفتم سراسر نفرت بودم ازش

فاصله بین عشق و نفرت یه سر سوزنه 

یه تماس داشتیم اونم فقط دعوا کردیم و دیگه هیچی نه تماسی نه پیامی 

یکماه فقط باهاش زندگی کردم و الان ۶ماهی هست ازش خبر ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسش داشتم با قلبی سراسر از عشق و دوست داشتن باهاش ازدواج کردم اما با هر باری که کتکم زد نفرت جای ...

کتک برا چی اختلافتون سر چی بود؟

من هم کتک میخورم هم شوهرمو میزنم 

سعی کن اگه دلت باهاشه برگردی اینکه دلت یه جا گیر باشه نتونی ببینیش از صدتا کتک بدتره

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
کتک برا چی اختلافتون سر چی بود؟من هم کتک میخورم هم شوهرمو میزنم سعی کن اگه دلت باهاشه برگردی اینکه د ...

سه روز بعد عروسیم متوجه بیماریش شدم

پارانوئید داره

عزیز دلم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

بیا بغلم🫂

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بهترین کارو کردی .به موقه اش یه آدم خوب و لایق میاد

دوس داشتی ازدواج میکردی و جلو بچت کتک میخوردی و بچه ات روانی بار میومد؟ 

متاسفانه وقتی آدما از هم دور میشن فقط خوبیای طرف یادشون میمونه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

منم تاحالا آدم لایق تو زندگیم نبوده .

از ته دلم برات آرامش و عشق میخام 

چون دارم اینو با اشک تایپ میکنم و دلم شکسته عمیقاً درکت میکنم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

سه روز بعد عروسیم متوجه بیماریش شدمپارانوئید داره

پیشرفت همیشه حرکت رو به جلو نیست

گاهی هم برگشتن از یه مسیر اشتباهه

بهت تبریک میگم

بیمارای پارانوئیدی زندگی رو به ادم زهر میکنن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

کتک برا چی اختلافتون سر چی بود؟من هم کتک میخورم هم شوهرمو میزنم سعی کن اگه دلت باهاشه برگردی اینکه د ...

بچه هم دارین؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم