2777
2789

حوصله هیچیو ندارم خیلی زود سرچیزای الکی عصابم بهم میریزه درحدی که دلم میخاد خودمو بزنم.هرچی خونسردی خودمو سعی میکنم حفظ کنم نمیشه.حوصله بگو بخند و حرف زدنو ندارم. دلم میخاد تنها باشم. دلم میخاد باهمه دعواکنم لج کنم قهر کنم.... چیکار کنم بچها😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرساثرهورمونها افسردگی و..خودت مشغول کن، بروجای که آرامش بگیری، زیادتوخونه نمون

اصلا هیچی ارومم نمیکنه طفلک شوهرمم از دستم کلافه شده چپ میره راس میره گیر میدم بش

به خودت بگو میگذره با همسرت صحبت کن حالتو توضیح بده و بگو ناخواسته دچار این حال روحی میشی کمکت میکنه 

هورمونا دهن منم سرویس کردن دیگه چیزی نمونده تا زایمانمون صبوری کن

اصلا هیچی ارومم نمیکنه طفلک شوهرمم از دستم کلافه شده چپ میره راس میره گیر میدم بش

خودت الان بایدآروم کنی برای ورود عضو جدید، بتونی خوب تربیتش کنس

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کسی ناراحتت میکنه حرفی میشنوی؟ این کاملا طبیعی چون روحیت لطیف شده

آره ی موضوعی دو روز پیش شنیدم عصابم یکم بهم ریخت ولی دیگه ازون فکرش اومدم بیرون اما همچنان عصابم بهم ریختس. امشب خونه مادرشوهرم جاریم و خاهرشوهرم اینا همشون بودن ولی من یگوشه به هیچکس محل ندادم حوصله ندارم عصابم بهم ریختس

منم همینطوری بودم حتی چندباری اون ماه های آخر خدا منو ببخشه پشیمون شدم از بارداری 

ولی میگذره 

احتمالا این حس و حالات تا چند روز بعد زایمانم باهات باشن ولی باید خودتو جمع و جور کنی 

انرژی بده به خودت 

اگه استراحت مطلق نیستی آروم برقص نفس عمیق هم خیلی خوبه 

به خودت بگو میگذره با همسرت صحبت کن حالتو توضیح بده و بگو ناخواسته دچار این حال روحی میشی کمکت میکنه ...

امشب برم بهش میگم. اما اون طفلکی هم گناهی نداره من خودم مشکل از خودمه. 

اره خداکنه این چهل روز دیگم بگذره خسته شدم 

والا من هفته پیش دقیقا همینجوری بودم در حد زیااد

نمیدونم چم شده بود الان بهترم،، اما در کل حوصله 

ندارم کسی بهم گیر بده گریه میکنم یا سریع ناراحت میشم قبل بارداری اینجوری نبودم اصلااا

۱۶هفتم

منم همینطوری بودم حتی چندباری اون ماه های آخر خدا منو ببخشه پشیمون شدم از بارداری ولی میگذره احتمالا ...

آره منم بعضی وقتا ی حرفایی میزنم پشیمون میشم همش وسواس میگیرم فکرمیکنم زندگیم نظم نداره از قیافم حالم بهم میخوره خیلی ورم کردم زشت شدم. میل جنسی هم که خیلی کمه به شوهرم اصلا نمیرسم نزدیکم میشه پسش میزنم. واقعا دست خودم نیست بخدا خودمم کلافم

حق داری عزیزم منم ماه ۴ ام هرروز گربه میکنمخیلی دل نازک،عصبی،کم حوصله شدمانشالله به سلامتی نینیتو بغ ...

اره خیلی حالم نا میزونه

مرسی دعام کن زودتر بسلامتی بدنیا بیاد نه خواب راحت دارم نه اعصاب