2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 77 پست
گفتم ک گارد بگیرین بدتره الان ت چ وضعیه؟ کتک اینا ک نزدین؟ ما نمیتونیم کمک کنیم عزیزم فقط مشاور بعد ...

نه ما اهل خشونت نیستیم ولی با لفظی گوشمالیش دادیم
خب خودتون چیشد که از این فاز افتادید ؟

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما اهل خشونت نیستیم ولی با لفظی گوشمالیش دادیم خب خودتون چیشد که از این فاز افتادید ؟

راستش من بخاطر مشکلات خانوادگی و مشکلاتی ک با پدرم داشتم از بچگی از مردا بدم میومد هنوزم خ بدم میاد 

با ی دختری رل زدم دیدم از دخترا هم خوشم نمیاد حتی انقدر احساساتم جدی بود روانشناسم تایید کرده بود 

ول باز با شناخت بیشتر خودم دیدم کلا خوشم نمیاد از هیچ نوع رابطه ای اگ در اینده خواستم ازدواج کنم باید برم مشاوره و خیلی کار دارم تا آمادگی پیدا کنم تا اون روز میخوام هیچ حسی ب هیچ جنسی نداشته باشم سرم با درس گرم باشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه ما اهل خشونت نیستیم ولی با لفظی گوشمالیش دادیم خب خودتون چیشد که از این فاز افتادید ؟

راحت تر بهت بگم امیدوارم کسی گزارش نزنه 

از رابطه ج،ن،سی چندشم میشه چ زن چ مرد کلا در حد بالا آوردن بدم میاد و متنفرم از بغل و ماچ خیلی خوشم نمیاد 

راستش ی جورایی اصلا خوشم نمیاد برا خودم

ول ت فیلم و سریالا میبینم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تعیین گرایش جنسی یک فرد یک فرایند پیچیده است که تحت تأثیر ترکیبی از عوامل ژنتیکی، هورمونی، محیطی و اجتماعی قرار دارد. در حالی که زمان و مکانیسم‌های دقیق آن به طور کامل شناخته نشده‌اند، تحقیقات نشان می‌دهند که گرایش جنسی احتمالاً در اوایل زندگی، شاید حتی قبل از تولد، تعیین می‌شود.

در اینجا چند نکته کلیدی آورده شده است:

1. **عوامل ژنتیکی**: مطالعات نشان داده‌اند که ژنتیک در گرایش جنسی نقش دارد. به عنوان مثال، مطالعات دوقلوها نشان می‌دهند که میزان توافق در گرایش جنسی بین دوقلوهای همسان بیشتر از دوقلوهای ناهمسان است که به نقش ژنتیک اشاره دارد.

2. **تأثیرات هورمونی قبل از تولد**: قرار گرفتن در معرض هورمون‌های خاص در رحم ممکن است بر گرایش جنسی تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، پیشنهاد شده است که تغییرات در سطح آندروژن‌ها در دوران بحرانی رشد جنینی می‌تواند بر تفکیک جنسی و گرایش تأثیر بگذارد.

3. **ساختار مغز**: برخی تحقیقات به تفاوت‌هایی در ساختار و عملکرد مغز بین افراد دگرجنس‌گرا و همجنس‌گرا اشاره دارند که نشان می‌دهد این تفاوت‌ها ممکن است قبل از تولد یا در دوران کودکی ایجاد شوند.

4. **عوامل محیطی و اجتماعی**: اگرچه کمتر از عوامل بیولوژیکی تأثیرگذار هستند، محیط و زمینه اجتماعی نیز ممکن است در شکل‌گیری گرایش جنسی نقش داشته باشند. این می‌تواند شامل پویایی خانوادگی، نگرش‌های فرهنگی و تجربیات فردی باشد.

5. **توسعه در دوران کودکی**: بسیاری از افراد گزارش می‌دهند که از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی از گرایش جنسی خود آگاه شده‌اند و اغلب احساس می‌کنند که گرایش آن‌ها همیشه بخشی از هویت آن‌ها بوده است.

به طور خلاصه، گرایش جنسی احتمالاً تحت تأثیر ترکیبی از عوامل ژنتیکی، هورمونی و محیطی قرار دارد که بسیاری از این تأثیرات قبل از تولد و در دوران کودکی رخ می‌دهد.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

تعیین گرایش جنسی یک فرد یک فرایند پیچیده است که تحت تأثیر ترکیبی از عوامل ژنتیکی، هورمونی، محیطی و ا ...

حق

راستش من بخاطر مشکلات خانوادگی و مشکلاتی ک با پدرم داشتم از بچگی از مردا بدم میومد هنوزم خ بدم میاد ...

نمیدونم در جایگاهی نیستم دیگران رو نصیحت کنم ولی همه مرد ها بد نیستن و باید حسابی قبل وارد رابط*ه شدن باهاشون کاملا شخصیتش رو تحلیل کنید تا اسیب نبینید و به نظرم شما ترسیدی و این شرایط شما کاملا طبیعی هست و در کل قبل وارد شدن به هر رابطه ای برای خودتون معیارهایی تعیین کنید کسی که اخلاق و جایگاه اجتماعی عالی داشته باشه 

راحت تر بهت بگم امیدوارم کسی گزارش نزنه از رابطه ج،ن،سی چندشم میشه چ زن چ مرد کلا در حد بالا آوردن ب ...

منم همینطورم به نظرم این مشکل حل میشه تا وقتی که کسی رو پیدا کنید که صادقانه دوستتون داشته باشه 

نمیدونم در جایگاهی نیستم دیگران رو نصیحت کنم ولی همه مرد ها بد نیستن و باید حسابی قبل وارد رابط*ه شد ...

درسته همه بد نیستن 

حالا باز مشاوره رو ادامه میدم انقدر مشکلات دیگ بود ترجیحا رو اونا تمرکز کردم وضح روحی و درسیم بهتر شه

سلام عزیزم شبت بخیر باشه 

گلم من یکمی درمورد این افراد تحقیق کردم و توی یه مقاله خوندم که نوشته بود یک فرد trans لزوما از وقتی از شکم مادر بیرون میاد transنیست و بعدا هرموقع که به خودشناسی رسید متوجه میشه مثل بقیه ی همجنس هاش نیست و... 

پس این تفکر که فکر کنیم این افراد از وقتی بچه بودن این و میدونستن اشتباهه

و درمورد اینکه جو گرفتتش یا نه من و شما و بقیه ی دوستان هم نمیتونیم نظری بدیم شاید از چندسال پیش به خودشناسی رسیده و میترسیده که کام اوت کنه«همون اعتراف کردن خودمون» 

عزیز دلم مشخصه خیلی خواهر خوبی هستی که اینجوری نگرانی اما بدون هیچ چیزی با زور انجام شدنی نیست،  میدونی اگه خواهر شما واقعا یک پسر باشه چقدر میشکنه و اذیت میشه با رفتار هاتون؟ پس تا وقتی مطمعن نشدی کاری نکن و حتما ببرش پیش مشاور البته مشاور هاهم اشتباه میکنن«حتما پیش یه مشاور ببرش که با این افراد اشنایی داشته باشه» اینطوری به خواهرتون «یا شاید هم داداشتون»  کمک میکنه که خودشو بشناسه و متوجه بشه واقعا یک  اقا هست یا نه 

عزیز دلم هم خودت هم مادر و پدرت زیاد بهش سخت نگیرین و  حتما حتما برین با یه مشاور صحبت کنین چون خیلی سخته که راهی که اشتباه رفتی رو بخوای دوباره برگردی«منظورم اینه که اگه شما بگین اوکی جو گرفتتش و نبرینش دکتر این توی حافظه ی خواهرتون میمونه و ممکنه تا چند سال دیگه هم بگه من پسرم هستم و اینجوری حتی اگه خودشم بفهمه که واقعا پسر نیست خیلی سخته که به عقب برگرده پس خواهش میکنم کنارش باش و حتما سعی کنین کمکش کنین و نگین از سرش میوفته سردرگمی خیلی بده» و یه مسئله ی دیگه محدودش نکنین مثلاً نگین چون لباس پسرونه میپوشی اینجوری فک میکنی و دیگه حق نداری اینجوری لباس بپوشی یا حق نداری موهاتو کوتاه کنی و... 

اینطوری بیشتر باهاتون مخالفت میکنه و اوضاع بدتر میشه و اگه پسر هم باشه که دیگه اوضاع واقعا واسش سخت میشه 

حتما کنارش باشین و بهش بگین چه دختر چه پسر عاشقشین و ازش حمایت میکنین

امیدوارم رنگین کمون خوشی ها سقف خونتون باشه✨🌈

خوب دیدن شرط انسان بودن است...  عیب را در این و ان پیدا مکن🌱🌈
درسته همه بد نیستن حالا باز مشاوره رو ادامه میدم انقدر مشکلات دیگ بود ترجیحا رو اونا تمرکز کردم وضح ...

سلام عزیزم صبحت به قشنگی خورشید 

گلم اینکه نبست به مردا احساس نا امنی میکنی با توجه به ترومایی که از جانب پدرت حس کردی میتونه عادی باشه و البته میتونه گرایش هم باشه 

چیزی درمورد اسکشوال شنیدی؟ کسانی که از راب*طه فقط در حد بوس و بغل خوششون میاد و فراتر از اون رو دوست ندارن و... 

حتما وقتی سرت خلوت تر شد برو پیش مشاور چون تو لیاقت بهترینا رو داری 

نمیدونم چی شده اما تو انسان عالی هستی که خدا انتخاب کرده بیای روی زمین، حتما یه دلیلی داشته و قطعا لایق انسان های خوب هستی 

تو نقشی در انتخاب پدر و مادرت نداشتی اما کسی که پدر بچت و انتخاب میکنه تو هستی پس یه انتخاب خوب براش داسته باش و خودتم یک مادر خیلی خوب بشو 

امیدوارم حال دلت همیشه به قشنگی رنگین کمون مهربونی ها باشه✨🌈

خوب دیدن شرط انسان بودن است...  عیب را در این و ان پیدا مکن🌱🌈

فقططط خدا به داد بچه هامون برسه این رابطه رنگین کمونی مزخرف که داره عادیسازی میشه دیگه خواب خوراک از من گرفته دخترم 12سالشه من باهاش چند روز پیش صحبت کردم و تاجایی که میگفت روشنش کردم که روابط بیمارگونه ایه که بچه ها توسن کم دچارش میشن و باید خیلی هواسشو جمع کنه و هرچی شد به منو باباش بگه ...لعنت بشه ب اینجور ادما که ادعا میکنن خدا اونارو اشتباهی خلق کرده

ساده بگیر 

و بخند 

و براش توضیح بده باید هفففت خان رستم رد بشه تا عملش کنن و اونایی که مشکل دارن از همون کوچیکی علائمش هست.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

سلام عزیزم صبحت به قشنگی خورشید گلم اینکه نبست به مردا احساس نا امنی میکنی با توجه به ترومایی که از ...

وای خدا دختر هر چی از خدا میخوای بهت بده مهربون چقد پیامت حالم و خوب کرد 

بله راجب اسکشوال شنیدم ول در حد سرچ ت اینترنت میدونم

حتما سرفرصت دوباره میرم پیش روانشناس  

روز خوبی داشته باشی 🍓