2777
2789
عنوان

آمپول بتاواسه تشکیل ریه جنین

94 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۳۱هفته ودوروزم.امروزمراقبت بارداری پیش دکترم بودم.هفته ۲۹سونووزن دادم ک دکترم گف همه چی خوبه طول سرویکسم ۳۳بودوزن بچه هم خوب بود فقط بندناف یک دوردور گردنش بود ک دکترگف چیزی نیس فقط مواظب حرکاتش باش.امرور درباره آمپول ریه ازش پرسیدم گف اگه درد نداری لازم نیس بزنی من جز کمردرد اونم خفیف وگاهی اوقات وعفونت واژنی ک دارم مشکل دیگه ندارم.درهرصورت آمپولو واسم نوشت و گف خواستی بزنی تا ۳۲ هفته بزن وتاثیرش فقط تا دوهفته س بعداز اون زدنش فایده ای نداره.حالاتجربه شماهارو میخام بدونم موندم تودوراهی ک بزنم یانه.لطفا تجربه هاتونو بگید بهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندهفته بودین زدین؟؟دلیل تجویز دکتر چی بود؟؟

یادم نمیاد اون اخراش بود من مشکلی نداشتم گفت بزن اگ دردت گرفت بچه زودار از وقت دنیا اومد ریه هاش تشکیل شده باشن

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن