2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا این پیر مردو

4830 بازدید | 124 پست

خسته شدم دیگه من مجبورم با بابابزرگم زندگی کنم از صبح تا شب فیلم مستهجن میبینه الان از سر کار اومدم در باز کردم میبینم صدا میاد ای خدا دیدم دوباره داره میبینه اعصاب روانم ریخته به هم خدایا خودت منو کمک کن خودت زندگیمو نگا کن خودت یه فرجی کن

دم پیری و معرکه گیری.  مراقب خودت باش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب خودت باش

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
چند سالشه مگه زن بگیرید راحتش کنید

۹۲ سالشه

اخه چخ زنی براش بگیریم!!!!! کدوم زنی با مرد منحرفی مثل این زندگی میکنه؟؟؟؟؟؟ بعدشم سنش خیلی زیاده ولی میدونم منو چال میکنه با دست خودش ولی نمیمیره

چند سالشه؟اصلا مگه بلده تو گوگل یا ... سرچ کنه؟باورش سخته

اسی بگو فیک تاپیکت

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
۹۲ سالشهاخه چخ زنی براش بگیریم!!!!! کدوم زنی با مرد منحرفی مثل این زندگی میکنه؟؟؟؟؟؟ بعدشم سنش خیلی ...

یه پیر مرد ۹۲ ساله چطوری سر از سایت پ**ورن در میاره؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕