خسته شدم دیگه من مجبورم با بابابزرگم زندگی کنم از صبح تا شب فیلم مستهجن میبینه الان از سر کار اومدم در باز کردم میبینم صدا میاد ای خدا دیدم دوباره داره میبینه اعصاب روانم ریخته به هم خدایا خودت منو کمک کن خودت زندگیمو نگا کن خودت یه فرجی کن
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند سالشه؟اصلا مگه بلده تو گوگل یا ... سرچ کنه؟باورش سخته
اسی بگو فیک تاپیکت
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
۹۲ سالشهاخه چخ زنی براش بگیریم!!!!! کدوم زنی با مرد منحرفی مثل این زندگی میکنه؟؟؟؟؟؟ بعدشم سنش خیلی ...
یه پیر مرد ۹۲ ساله چطوری سر از سایت پ**ورن در میاره؟
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕