2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوریه واا

33 بازدید | 3 پست

جذب مردم به تاپیکت از جذب کردن و وایرال کردن پست تو اینستا سخت تره شده ، بیشتر از اینکه سوال ها رو هم جواب بدیم دنبال عکس دیدن و داستان شنیدن شدیم . چرا خب ؟ بهم کمک کنیم دیگه یکی دنبال دکتر میگرده اون یکی سوال درباره بچش داره یکی میخواد سرمایه گذاری کنه ،بازدید همه اینا خیلی کمتراز کسیه که میخواد عکس از صورتش بذاره یا موضوع دعوای دیشبش با جاری و مادرشوهرش یا مسئله خیانت دوست پسرش رو بگه شده . 

دکتر و سرمایه گذاری و اینا مسائل جدی و تخصصی هستن که باید افرادی که واقعا در موردشون اطلاعات دارن بیان و نظر بدن. اما همه می تومن در مورد یه موضوع عام مثل عکس وایرال شده حرف بزنن

نی نی سایت برای اون بحثای تخصصی نیست‌. ایرادی نداره بپرسید ولی انتظار تعداد بالایی کامنت نداشته باشید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر و سرمایه گذاری و اینا مسائل جدی و تخصصی هستن که باید افرادی که واقعا در موردشون اطلاعات دارن بی ...

یه وقتایی اصلا بحث تخصص نیست ، بحث ایده گرفتنه . یکی میکه من طلا خریدم یکی میگه من دلار گرفتم شرایظ زندگی هرکی یه جوریه درست ولی ایده که میتونیم بهم بدیم . شما دباره مشکل پوستی سوال بپرس حتی بازدید هم نمیخوره که بخوان دو نفر به دکتر معرفی کنن حتی .یکی بیاد درباره شرایط یه منطقه از یه شهر بپرسه ، اینو که میتونیم جواب بدیم نمیشه ؟ بگیم شل،غه ترافیکه اب و هواش چطوره؟ هیچ کدوم از سوالات عمومی و رایج هم بازدید ندارن حتی چی برسه به کامنت .