2777
2789

بعداز طلاق تنها زندگی میکنین یا با خانواده اتون؟ترجیح میدین تنها زندگی کنین ومجبوری دارین با خانواده اتون زندگی میکنین؟یا اینکه خودتون از تنها زندگی کردن میترسین و دوس ندارین تنها زندگی کنین؟

من طلاق نگرفتم 

ولی مسافرت با ادمای مختلف زیاد رفتم

فهمیدم همسفر بد ادمو دق میده زجرت میده

مسافرتو زهرت میکنه 

حتی با وجوده اینکه میدونی یه زمانی داره و تموم میشه

شریکه زندگیه بد که حرفه یه عمره که دیگه جای خودشو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم هرکسی باتوجه به شرایط خودش و تجربه خودش میگه خوبه یا بده 

هیچکس نمیتونه بگه طلاق خوبه یا بده

طلاق حتما بده، اما گاهی وقتا زندگی از طلاق بدتره، تو بین زندگی بد و طلاق بد باید بدتررو بزاری کنار و بد رو انتخاب کنی با توجه به شرایط خودت

منم مثل توام موندم جدا بشم یا نشم ،میخوام ی دوره بریم با شوهرم پیش زوج درمانگر دیگه تصمیم آخرشون بگیریم که یا زندگی میشه یا نمیشه طلاق

شماهم اینکارو بکن اگر مرددی 

من طلاق نگرفتم ولی مسافرت با ادمای مختلف زیاد رفتمفهمیدم همسفر بد ادمو دق میده زجرت میدهمسافرتو زهرت ...

درسته دقیقا زندگی با مردی که آزارت میده خیلی سخته اما گاهی گیر میفتی تو یه شرایط خیلی خیلی سخت که همینجوری تو بلاتکلیفی بیشتر عذاب میکشی نه پای رفتن داری و نه نای موندن...چجوری میشه این تردید ها و ترس هارو گذاشت کنار و راحت کند و رفت ..خوشبحال اونایی که تونستن و از مرد سمی زندگیشون نجات پیدا کردن من هنوز تو این شرایطم دارم با عذاب ادامه میدم و دائما با خودم کلنجارمیرم چیکارکنم

ببین عزیزم هرکسی باتوجه به شرایط خودش و تجربه خودش میگه خوبه یا بده هیچکس نمیتونه بگه طلاق خوبه یا ب ...

یعنی فایده ای هم داره به نظرتون میتونن کمک کنن؟قبل از ازدواج رفتیم پیش مشاور ..خانومه انگارخودش مشکل داشت روانپریش بود 

یعنی فایده ای هم داره به نظرتون میتونن کمک کنن؟قبل از ازدواج رفتیم پیش مشاور ..خانومه انگارخودش مشکل ...

قطعا تأثیر داره ب شرطی ک مشاور خوب باشه، تحقیق کن تو شهرتون کی بهترین واسه زوج درمانگری برو پیش اون ،بعد منو شمایی ک نمیدونیم چکار کنیم با رفتن پیش زوج درمانگر و اون متوجه مزایا و معایب هم زن هم مرد میشه یا درست میکنه رابطه رو یا میگه شما بدرد هم نمیخورین جدا بشین

قطعا تأثیر داره ب شرطی ک مشاور خوب باشه، تحقیق کن تو شهرتون کی بهترین واسه زوج درمانگری برو پیش اون ...

چی بگم گلم فکر کنم دوسش داری که نمیتونی ازش دل بکنی وگرنه توام شرایط سختی داری تاپیکتو خوندم امیدوارم خدا کمکمون کنه 😔یه تصمیم درستی بتونیم بگیریم فقط دیگه بلاتکلیف نباشیم

چی بگم گلم فکر کنم دوسش داری که نمیتونی ازش دل بکنی وگرنه توام شرایط سختی داری تاپیکتو خوندم امیدوار ...

دقیقا من خیلی احساساتیم ک البته اشتباه، من خودم میدونم آخرش طلاق ،حالا هرچی میگذره بدتر میشه و دیر میشه 

دقیقا من خیلی احساساتیم ک البته اشتباه، من خودم میدونم آخرش طلاق ،حالا هرچی میگذره بدتر میشه و دیر م ...

اره منم این درد و دارم و درکت میکنم اما میدونم تهش صد درصد طلاقه اما نمیدونم چرا شهامتشو ندارم که یه دفعه تمومش کنم بره این داره آزارم میده این اخلاق مسخره ام😔

اره منم این درد و دارم و درکت میکنم اما میدونم تهش صد درصد طلاقه اما نمیدونم چرا شهامتشو ندارم که یه ...

مثل منی عزیزم منم میترسم 

ولی ی عمر زندگی با دل چرکین نمیشه که 

طلاق سخته ولی ی عمر زندگی با دل چرکین‌با آدم بد و مشکلات و اختلافاش خیلیییی بدتره

اره من راضیم

ولی پیش پدر و مادرم هستم

ولی حتی اگه اونا هم نبودن من جدا میشدم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️