2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدید ما مقصریم یا مادرم

294 بازدید | 35 پست

دوستان ما کلا دو خواهر هستیم خواهرم از مت بزرگتره 

دو روز پیش تولد مادرم بود بعد ما هرسال با خواهرم کادو میخریدم چندبار کیک خریدیم خلاصه مادرمم امسال چندبار قسممون داده بود که کادو نخرین خجالت میکشم بچه نیستم 

بعد خواهرم اینا تازگیا زیاد خرج دارن خواهرم بهم گفت امسال دستم خالیه نمیتونم کادو بخرم بهم گفت تو هم نخر سال بعد جبران میکنیم

بعد منم راهم یکم دوره با مادرم خواهرم نزدیکه امروز خاله هام جمع شدن کیک خریدن رفتن مادرمو سوپرایز کردن منم به خواهرم زنک زدم که من پول بزنم برو یدونه سکه پارسیان بخر بگو دوتایی خریدیم خواهرم خریده برده میکه همه کادوهاشون رو دادن وقتی منم دادم میکه سکه رو انداخت روم گفت اگه تو وخواهرت لیاقت داشتین دو روز پیش میخریدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خواهررم قهر کرده رفته منم میخوام زنگ بزنم بگم چرا شخصیت خواعرمو پیش خواهرات خورد کردی باشه ما لیاقت نداریم رفت و آمد رو هم قطع کنیم 

خواهرم بشدت ناراحته میگه شخصیتمو خورد کرد پیش همه

بعد منم راهم یکم دوره با مادرم خواهرم نزدیکه امروز خاله هام جمع شدن کیک خریدن رفتن مادرمو سوپرایز کر ...

به عنوان یه مادر میگم مقصر مادرتونه چون من خودم هیچ وقت از بچه هام توقع کادو ندارم چه برسه به وقتی که خودم ازشون بخوام چیزی نخرن .

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره