2777
2789

بچه ها ما یه خونه جدید خریدیم که قراره اسباب کشی کنیم بریم اونجا. توی خونه ی قبلیمون اتاق بزرگه مال من بود ولی همونموقع هم مامانم گفت قرعه کشی میکنیم ببینیم کدوم اتاق مال کی باشه که خود خواهرم گفت نمیخواد من این کوچیکه رو برمیدارم که ویوش خیلی بهترم بود. خلاصه تموم شد. حالا خونه ی جدید که اومدیم خواهرم و مامانم دست به یکی کردن سریع خواهرم رفته اتاق بزرگه که هم بالکن داره هم حموم دستشویی داره رو برداشته. اتاقی که حتی پنجره نداره رو دادن به من. حرفشونم اینه توی خونه ی قبلی بزرگه مال تو بوده حالا اینجا بایذ برعکس باشه درصورتی که اونجا قرار بود قرعه کشی بشه ولی خودش نخواست😐😐😐 باید چیکار کنم؟ بخدا از دیروز دلم توی این اتاقی که حتی پنجره نداره گرفته. عرضه نداشتن یه خونه بخرن اتاقاش اندازه هم باشه حالاهم از منی که دوسال کوچیک ترم میخوان کوتاه بیام

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرت و خواهرت هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

برو وسایلات رو بریز کف حال بگو اتاق واسه خودتون من نمیخوام. بدون پنجره مگه میشه اصلا اونم الان که جوونا اکثرا توی اتاقشونن

بعدم اگر اتاق پدر و مادرت پنجره داره اونو بدن به تو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اتاق شوهرم تو خونه باباش اینها پنجره نداشت 

کف و سقف و دیوار هارو رنگ مشکی زده بود تخت مشکی گرفته بود نورپردازی‌های قرمز و آبی کرده بود 

سیستم صوتی بسته بود 

وسایل های اتاق هم اکثرا ذغالی و اینها بودن یعنی محال بود کسی بیاد تو اتاق دلش بخواد بره بیرون 

دنیا ارزش نداره، فرص کن قرعه  بنام خواهرت افتاده و قرعه کشی کردین

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!