2777
2789
عنوان

ادبیات یکتا خوبه یا نه

6572 بازدید | 12 پست

چطوره تدریسش؟ تعریفشو شنیدم...

ولی یکی میگفت معنی شعرا و متنا رو خوب نمیگه فقد ارایه و دستورو خوب میگه؟

تجربه ای داشتبید؟؟

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبطی

جعفری

توکلی

اینا بهترن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اگه برای نهایی میگی اصلا نیازی به فیلم نیس خودت باید بخونی مگر اینکه ارایه و دستورت خیلی ضعیف باشه د ...

راستشو بخای با فیلم راحت تر میفهمم...دستور و ارایمم زیاد جالب نی

جعفری کلیپاشو پبدا نمیکنمچنلی دارین ک بزارن فیلماشو؟

تو تلگرام بزنی ادبیات جعفری میاره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
راستشو بخای با فیلم راحت تر میفهمم...دستور و ارایمم زیاد جالب نی

من ۳ بار امتحان نهایی هارو شرکت کردم و تجربه ای که بدست اوردم این بود فقط باید خودت بخونی و منبع فقط کتاب درسی فیلم ۱۰ درصد کمک کنه ۹۰ درصد خودتی

معنی شعر و بیت و حفظ شعر و اینا واقعا حفظیه که توی کتاب کارا هس فیلم وقت تلف کردنه هر چیم استاد خوبی باشه تا تو خودت نخونی یادگیریت کامل نیس

گفتم که مگه هیچیییی از ارایع و دستور ندونی در اون صورت اون قسمتا فیلم ببین

لایک نکن.

من ۳ بار امتحان نهایی هارو شرکت کردم و تجربه ای که بدست اوردم این بود فقط باید خودت بخونی و منبع فقط ...

اخه اصن کلا مغزم اینطوری شده فقد باید یکی توضیح بده بهم بعد خودم برم تلاش کنم

مثلا ریاضیو خودم هرچی میخونم نمیفهمم

یا اصن زیستو همینطور

کافیه یکی توضیح بده راحت تر میفهمم

یجورایی مغزم‌ تنبل شده

اخه اصن کلا مغزم اینطوری شده فقد باید یکی توضیح بده بهم بعد خودم برم تلاش کنممثلا ریاضیو خودم هرچی م ...

درسای تخصصی نیاز به اموزش دارن ولی عمومیا خودت باید بخونی

در کل منطقی تصمیم بگیر و وقتو از دست نده

فیلم دیدن زیادی تهش تنبلی میاره و اخرم هیچی ب هیچی

همه درسارو نشین فقط فیلم ببین فقط درسی که واقعا میدونی خودت نمیتونی هیچ کاری واسش کنی

لایک نکن.

درسای تخصصی نیاز به اموزش دارن ولی عمومیا خودت باید بخونیدر کل منطقی تصمیم بگیر و وقتو از دست ندهفیل ...

چشم...مرسی ازتون

دلیل پشت کنکور بودن منم همبن بود چقدر هزینه کردم با بهترین استادا کلاس برداشتم و تموم وقتم صرف فیلم دیدن و جزوه نوشتن شد و کنکور رسید و من حتی بعضی درسا ۱۰ درصدم نتونستم بزنم

حواست باشه تا خودت نخونی هیچ کاری جلو نمیره

لایک نکن.