2777
2789

مامانم سر قضیه کنکور هی هر روز یه چیزی میگه و منو عصبانی میکنه همین چند دقیقه پیش گفت که من از حرف مردم میترسم دوست ندارم که بگن تو خنگی چرا چون دختر خالش که همکلاسی من بوده پزشکی تعهدی قبول شده و حالا این رفته تو چشمش و زیر بار رشته های دیگه نمیره من خودم عاشق و دیوونه پزشکی ام خیلی برام خیلی سخته نمیدونم میشه یا نه خودم تو برزخ گیر کردم اگه نشه مامانم از بس هرسم میده دق مرگ میشم 🥲😔

به مامانت بگو از این به بعد از تکنولوژی و بانک استفاده نکنه 

چون این پیشرفتا حاصل زحمت یه مشت خنگه 

بگو منم درس نمیخونم چون استادام دکتر نیستن معلمن و اونا هم خنگن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ن بابام دکتره ن مادرم کسی این حرفو بهم بزنه با پشت دست میزنم دهنش خون بالا بیاره کسی این حرفو میزنه فهم و شعور نداره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به مامانت بگو از این به بعد از تکنولوژی و بانک استفاده نکنه چون این پیشرفتا حاصل زحمت یه مشت خنگه بگ ...

از نظرش شغل های دیگه بد نیستن ولی من خودم توقع اش رو بالا بردن از بس عاشق پزشکی بودم دیگه هیچ چیز دیگه ای نه منو راضی میکنه نه مامانمو 

فامیل ما که پارسال ثابت کردن شعور ندارن

چی میتونه مامانت بعد این جمله بگه اگر میتونه خودش بخونه دکتر شه اگر ن توقع نداشته باشه فقط یه تجربی میفهمه ک چقدر دکتر شدن سخته از بیرون شاید خوب بنظر بیاد اما خیلی دانشجوهای تخصص پزشکی تو ایران خودکشی میکنن چون نمیتونن از زیر بار فشار روانی و درسیشون با شیفتای کاری زیاد و بی خوابی ها شون کم کنن و خوش بگذرونن سفر یا مهمونی نمیتونن برن یا باید بخونن یا باید کار کنن فقط کسی درسش تموم شده یکم حس بهتری داره و میتونه تفریح کنه 🥺

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

برا خودت تلاش کن نه برای حرف مردم و خواسته خانواده 

الان که تو شرایطی سخت هستی حتما با مشورت یه مشاور تحصیلی پیش برو 

که بعدا پشیمونی بار نیاد 

افسردگی  از این کار بر نمیام رو نگیری 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨