2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

1031 بازدید | 117 پست

هرچی هست واسه رفتن به عروسی مهمونی 

بیرون رفتن 

تو کارای خونه 

خواب خوراک روابط با شوهر و دوست و خانواده 

هر سختی که خودتون درگیرش بودین رو بگین لطفا 

از بارداری و شیردهی و....

سختیش اینه قشنگ صبر و تحملتو امتحان میکنن و ما نمیتونیم دعواشون کنیم یا داد بزنیم

باید با آرامش کامل سازش کنیم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگترین بدییش اینه که اکثر آقایون با اومدن بچه پشت زنو خالی میکنن و عملا زن با بچه دار شدن، شوهرشو ...

منم خیلی از این موضوع میترسم 

اگه شوهره عاشق بچه باشه چی؟

بزرگترین بدییش اینه که اکثر آقایون با اومدن بچه پشت زنو خالی میکنن و عملا زن با بچه دار شدن، شوهرشو ...

تجربه کردین؟

من این فکر نمیکنم خیلی بهترم شد روابطمون بعد بچه یعنی یه نقطه مشترک پیدا کرده بودیم براش تلاش میکردیم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
سختیش اینه قشنگ صبر و تحملتو امتحان میکنن و ما نمیتونیم دعواشون کنیم یا داد بزنیمباید با آرامش کامل ...

چه امضای شیرینی🧡🧡

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

قسمت سختش به نظر من فکر آینده هست 

تحصیلش 

وضعیت جامعه 

آب و هوا 

سوخت 

برق 

انواع بیماری ها 

و ....

لطفا لایک نکنید❌❌❌

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اذه واقعا خیلی سخته تا چند وقت اینجوریه؟

تا ۶ ماه بعدش اوکی میشی

و گاهی اگه خدا نکرده بچه مریض بشه 

من بچه هام دست تنها بزرگ کردم و همسرم چون کارش سخت بود خیلی کم کمک کرد اما خوشحالم از اینکه بچه هام دارم خوب سختی داره اما شیرینیش خیلی زیاد تره

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲