2777
2789
عنوان

چرا فرق بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 77 پست
مادر من ۱۰۰ برابر به پسراش میده و به این بهانه که تو احتیاج نداری چون خودتو شوهرت دارید هیچ حقی واسه ...

مادر من همه چیزشون رو دارن کم کم به نام پسرا میکنن،بعد ب من می‌گفت خدارو شکر خواهرت داره نزدیک ما خونه میسازه دختر ادمو جمعو جور می‌کنه نه عروس،زمینی که خواهرم خونه ساخت رو پدرم به قیمت بالاتر. از قیمت روز بهش فروخت،سه برابر اون زمین و به هر کدوم از پسراش مفت داد

دیگه تصمیم گرفتم مثل خودشون باشم،خداکنه بتونم

میدونی ما آدم مهربونا بخوایم بد هم باشیم نمیتونیم چون خدا یک دل و قلب مهربون به ما داده 

و این به نظرم میتونه قشنگ باشه چون انگار خدا یک کوچولو  از شخصیت خودشو تو دل ماها گذاشته 

دارم فکر میکنم خدا با همه ی خوب بودنش واسه ما 

با همه ی مهربونی های بی منتش واسه ما 

بعد ما گاهی اوقات به خدا بی توجه میشیم و اون بنده ای که باید برای خدا باشیم نیستیم 

امیدوارم این ناراحتی هاتم برطرف بشه گلم 

چند سالته شما ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاملا متوجه میشم اصلا بحث نیاز و احتیاج نیست چون تیکه کلام مادر من اینه تو که احتیاج نداری بحث او ...

عزیزم کاملا درکت میکنم اما بدون اینا خوبی نیست و بیشتر ظلمه در حق برادرت چون باعث میشه همیشه وابسته بشه و مستقل نشه و قدر داشته هاشو ندونه با ماهم هردو طرف همین بودن و هرچی گرفتیم خدا شاهده زوری بود مادرشوهرم هروقت به خواهر شوهرم چیزی میداد اگه شوهرم میفهمید یه چیزی هم به اون میداد که صداش در نیاد همیشه اولویتش دخترش بود من و شوهرم هردو کار کردیم حتی بچمو یکروز هم پیش نه خانواده خودم گذاشتم نه شوهرم الآنم وضعمون از همه خواهر برادرامون خدارو شکر از همه نظر بهتره شاید باورت نشه من جراحی داشتم با بیهوشی تنها رفتم بیمارستان تنها برگشت 

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
مادر من همه چیزشون رو دارن کم کم به نام پسرا میکنن،بعد ب من می‌گفت خدارو شکر خواهرت داره نزدیک ما خو ...

من همچین آدمی نیستم که تو زندگی ۶۰ سالش دختر تو بچگی کارای خونه اش رو بکنه و بعد که ازدواج کردم همه چیو بده پسراش و بعد تو پیری برم جمع و جورش کنم...وقتی اون وظیفه ای در قبال من نداشته منم ندارم در حد خودم بعنوان یه دختر وظیفه ام رو انجام میدم اما بیشتر نه

تو زایمانم.....هیییی ولش کن 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
من دهه هشتادیم با چیزهایی که از خودتون تعریف کردین معلومه زن عاقل و با کمالات و مهربون و کدبانو هستی ...

انشالله که خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده،مسیر موفقیتت هموار باشه برات  

من همچین آدمی نیستم که تو زندگی ۶۰ سالش دختر تو بچگی کارای خونه اش رو بکنه و بعد که ازدواج کردم همه ...

نمیدونم من چرا اینطوریم همیشه میگم خدا کنه مادرم احتیاج عروس نشه خدا کنه تنش سالم باشه ولی اگه به روز خدای نکرده تو سختی بیفته زبونم لال ،نمیتونم نادیده بگیرم و خودم ازش مراقبت میکنم،نمیزارم که عروسهای جمع و جورش کنن،چون مادر اونا که نیست حالا هرچی هم خوبی کرده باشه بهشون

نمیدونم من چرا اینطوریم همیشه میگم خدا کنه مادرم احتیاج عروس نشه خدا کنه تنش سالم باشه ولی اگه به رو ...

شاید من الان از مادرم خیلی ناراحتم فقط بحث پول و کادو نیست ....الان ازش خیلی ناراحتم خیلییییی شاید بعدا آروم بشم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم