2777
2789
عنوان

چرا فرق بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 77 پست
برا من یه آبکش گرفت بیستو پنج تومن پولشو دادم نگفت نمیخوام،ولی برا پسراش همه کار میکنن

من کاملا متوجه میشم اصلا بحث نیاز و احتیاج نیست چون تیکه کلام مادر من اینه تو که احتیاج نداری بحث اون تفاوته

منم بهش تو آرامش گفتم پس توام از من انتظاری نداشته باش

نرو کاراشونو بکن وقتی قدر نمیدونن واسه خودت ارزش قائل شو....مگه گناه کردیم دختر شدیم..من جون کندم تو شرایط سختی درس خوندیم با همسرم دانشجو بودیم اما هرگز نگفت چجوری زندگی میکنی هر دو دانشجو هستید...الان رفته عین ماشین شوهر منو واسه برادرم خریده زده بنامش و از برادرم یه آدم تنبل ساخته که روزی ۴ ساعت بزور میره مغازه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یک چیزی بگم سعی کن انتظارات خودتو از بقیه به صفر برسونی گلم خب حتی از خودت تا ناراحت شدنت به صفر برس ...

خب وقتی من یه شهر دیگه هستم،برای بچه برادرم لباس میگیرم میفرستم،برای برادرم از اینجا سبزی میگیرم تمیز میکنم سرخ میکنم میفرستم،تخم مرغ محلی میفرستم،انتظار زیادی نیست وقتی برای همه برای همه خواهر زاده ها برادر زاده ها کادو میگیره برا بچه منم بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی هر کی که داره این پیام منو میخونه 

اگر پدر یا مادرتون بهتون بی توجهی کردن شما باز هم براشون خوب باشین اگه براشون در هر صورت خوب باشین و خوبی کنین شاید از طرف اونا هیچ خوبی یا محبتی دریافت نکنید اما چون حرف خدارو گوش دادید از طرف خدا بهتون محبت یا خوبی دریافت میشه :)‌

این نظره من و عقیده ی منه دوست داشتم شما هم بخونید  

خب بگن .اونا هر کاری میکنن بدون اینکه احتمال بدن شما ناراحت میشی بعد شما به فکر ناراحت شدن بقیه ای؟ ...

من خاک بر سر از اینکه اونا رو ناراحت کنم هم ناراحت میشم احساس عذاب وجدان میکنم،وای می‌خوام دیگه نرم دیدنشون

برعکس مادرشوهر من. تازه به من گفت آدم برا بچه دخترش کادو میخره نه بچه عروس.

اتفاقا من از مادر شوهرم شانس نیاوروم اونم عاشق دختراشه به خدا شوهر قبلی دخترش پسراش مجبور میکرد پول بزارن جیب دامادش ولی مرحوم پدر شوهرم عاشق نوه پسری بود اصلا به نوه دختر نگاه هم نمیکرد

خب وقتی من یه شهر دیگه هستم،برای بچه برادرم لباس میگیرم میفرستم،برای برادرم از اینجا سبزی میگیرم تمی ...

خب عزیزم درسته انتظار داشتن از عزیزان اما وقتی انتظار داشته باشی آسیب هم میبینی 

و اینکه یادبگیر وقتی به کسی محبت میکنی ازش انتظار نداشته باش اون محبتی که تو داری بهشون میکنی و به خودت برگردونه شاید طرف به اندازه ی تو دل بزرگی نداشته باشه تو چی میدونی ؟؟ 

به اندازه براشون باش نه بیشتر نه کمتر 

و اینکه برای همین میگم برو ناراحتیتو بهشون بگو و باهاشون حرف بزن

همه ی این حرفا تو دلت تلنبار شده گلم 

برعکس مادرشوهر من. تازه به من گفت آدم برا بچه دخترش کادو میخره نه بچه عروس.

کادوی آدمایی مثل مادر من و مادرشوهر شما بدرد نمیخوره...هدیه باید از دل بیاد...نخرن... جون خودت سلامت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ای الهی بگردم ایشالاه خدابه حق علی یه جای دیگه خدابه خیربرای پسرت جبران کنه 🙏میدونی چکارکن یه مدت خوبیات مدیریت کن بعصی هافکرمیکنن طرف متوجه نیست ......یه بارمادرشوهرم گفت یه کارت خوبه گلگی وشکایت  نمیکنی......حالا اونیکیاکمترازکباب نمیخورن ولی برای نون وخیاروتخم مرغ بودهزیزم بعصی وقتهااشتباع ازخودمونه حیاوادب داریم دیگران اگه بدونن وندونن خودشونومیزنن اونور

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ای الهی بگردم ایشالاه خدابه حق علی یه جای دیگه خدابه خیربرای پسرت جبران کنه 🙏میدونی چکارکن یه مدت خ ...

ممنون از دعای قشنگ،منم تصمیم گرفتم که دیگه برا هیچکدام کادو نخرم اصلا خدا کنه که بتونم رو تصمیم بمونم