2777
2789
عنوان

این شهر دلگیره اصلا جای زندگی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 117 پست
وای دقیقااا. طبیعت آخه به چه درد یه دختر میخوره؟همه میگن طبیعت. امکانات خوبه اینجا وحشتناک دلگیر و غ ...

میدونم چی میگی 

من خودم طبیعت رو دوست دارم ولی تنها تفریح باشه اصلاااا

با خودم گفتم برم شهرستان خوش میگذره عشقمو میبینم هر روز مثل الان نیست چند ماه یکبار همو ببینیم

بعد با خودم فکر کردم گفتم حتی اگر برم شهر کوچیکه جای تفریحی هم نداره کافیه یه نفر منو توی ماشین اون ببینه کلی حرف در میارن برام

پشیمون شدم 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تهران رفتم همدان برا زندگی حس بدی داشتم به مدت 2 سال اونجا بودم بعد درسم دیگه حتی برا گرفتن مد ...

همدان چطوری بود مثلا؟فکرکنم مثل چهارمحال و بختیاری باشه

من اینجا دق میکنم.

اره منم طبیعت دوس ندارم دخترجوون خیابون پاساژ وامکانات مخاد

یکم ملایمتر 

تو این عصر طبیعت تنها فقط برای سالی چند روز خوبه که بری انرژی بگیری 

وگرنه جای دورافتاد و بی امکانات واقعا زجر آوره 

دردش برای کسی که همیشه اونجا بوده کمه

ولی اونی که از یه کلانشهر میره واقعا سخته

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

من همیشه دوست دارم برم رشت زندگی کنماصفهانم

من اصفهانو ندیدم ولی فک میکنم اصفهانم زنده و با نشاطه 

رشت خیلی شهر شاد و سر زنده اییه ادم پیر نمیشه رشت 

رشتیها هم اهل بریز بپاش و خوشگذرونی ان زیاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همدان چطوری بود مثلا؟فکرکنم مثل چهارمحال و بختیاری باشهمن اینجا دق میکنم.

ولی روانشناسی رشته ای نیست که براش انقدر سختی بکشیا

آزاد بدون کنکور میشد خوند

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

من همیشه دوست دارم برم رشت زندگی کنماصفهانم

دنیای عجیبیه

جنوبیا دوس دارن برن اصفهان برای زندگی

اصفهانیا خودشون دوس دارن شمال و شیراز باشن

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !