2777
2789
عنوان

ماه اول بارداری هستم

92 بازدید | 11 پست

سلام مامانا من ماه اول بارداری هستم 

خداروشکر تا الان مشکل خواستی نداشتم

فقط حدود ۱۰ روزه که رفتم دکتر دکتر لهم قرص فولیک اسید۱و ب۶ داد هر روز بعد از ناهار هر دوتاشو با هم میخورم از وقتی قرص هارو میخوردم معده ام خیلی اذیته احساس میکنم ورم کرده احساس سنگینی میکنم شبا خوابم نمیبره معده ام انگار باد میکنه 

بنظرتون اثر قرص هاست یا ماه اول بارداری طبیعیه 

آخه میخوام از امروز قرص هارو نخورم ببینم بهتر نمیشم خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید کمکم کنید 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

ب6رو بعد از صبحانه بخورید و اسید فولیک رو بعد از نهار

احساس سنگینی معده به خاطر داروها نیست برای بارداریه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ربطی ب اسید فولیک نداره عزیزم نبایدقطعش کنی واسه جنین لازمه ب6هم عوارضی نداره واکثراتوبارداری میخورن مشکل از معده اته اینسری ک رفتی دکتر بگو بهت دارومیده رفع میشه سرخود کاری نکن استرس الکی هم نداشته باشه 

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد

منم ۱۵هفتم انقدر حالت تهو شدید داشتم ماه های اول دکترم کلی قرص داده بود قرص معده تقویتی قرص برا حالت تهو اونارو ک میخوردم بدتر بالا میاوردمو یبوست میگرفتم همش معدم ترش میکرد الان قطع کردم کلا بجاش میوه سبزیجات مغزه میخورم شکر خدا بهترم

منم ۱۵هفتم انقدر حالت تهو شدید داشتم ماه های اول دکترم کلی قرص داده بود قرص معده تقویتی قرص برا حالت ...

من دقیق نمیدونم چند هفته ام احتمال میدم الان هفته ی ۵ ۶ باشم 

خداروشکر هیچ مشکل خاصی ندارم ولی معده ام خیلی احساس سنگینی داره مخصوصا شبا 

شما ان تی دادید جنسیت مشخص شد؟

من دقیق نمیدونم چند هفته ام احتمال میدم الان هفته ی ۵ ۶ باشم خداروشکر هیچ مشکل خاصی ندارم ولی معده ا ...

جنسیت ۱۸هفته مشخص میشه یه چند هفته دیگه میرم حسابی مراقب خودت باش روزی یک عدد تخم مرغ اب پژ بخور هم تقویتی هم خوبه برا تشکیل قلبشو اینا استراحت کن سعی کن خودتو خسته نکنی منم با این ک مراقبم ولی خطر سقط همیشه هس

جنسیت ۱۸هفته مشخص میشه یه چند هفته دیگه میرم حسابی مراقب خودت باش روزی یک عدد تخم مرغ اب پژ بخور هم ...

انشالله صحیح و سالم بدنیاش بیارید عزیزم 

چشم ممنون

فک میکنم طبیعی باشه منم داشتم اینارو الان بدترم شده ولی اگ اذیتی،ب دکترت بگو ک قرصی چیزی بده

هفته چندمین؟